Ponturi fotbal Vasco da Gama vs Ceara – Brazilia Serie A

Ponturi fotbal Vasco da Gama vs Ceara

Ponturi fotbal Vasco da Gama vs Ceara este un meci din cadrul campionatului brazilian, ce conteaza pentru etapa cu numarul noua, urmand sa se joace in aceasta noapte, de la ora 01:15, pe “Estádio Vasco da Gama”, din Rio de Janeiro.

◘ Vasco da Gama

Este usor favorita in aceasta confruntare, conform agentiilor de pariuri, fiind ce-i drept avantajata de faptul ca joaca acasa, acolo unde suporterii ar putea juca un rol important. In acest inceput de campionat nu impresioneaza, ba chiar putem spune ca dezamageste. Se afla in zona de “subsol” a clasamentului, fiind pe locul 18. In cele opt etape de pana acum a reusit sa adune doar sase puncte, izbutind o victorie si trei remize. Dispune de un golaveraj foarte slab, marcand sapte goluri, primind de doua ori mai multe. Vine dupa o victorie obtinuta pe teren propriu in fata celor de la Internacional, castigand cu 2-1. Odata cu acest succes a incheiat o serie negativa de sapte partide fara victorie.

◘ Ceara

Este cotata cu sansa a doua la casele de pariuri, ca valoare fiind apropiata de adversara sa, insa este dezavantajata de faptul ca va juca in deplasare. In momentul de fata este peste adversara sa in clasament, ocupand locul 13, fiind la patru puncte distanta. A reusit trei victori si o remiza pana acum, pierzand de patru ori. De-a lungul acestor confruntari a marcat de zece ori, primind cu doua goluri mai putin. Este fara gol marcat in precedentele doua partide, remizand la scor alb cu Bahia, pierzand cu 0-1 cu Santos, de fiecare data pe teren propriu.

Vasco da Gama este vazuta ca favorita, insa noi ne asteptam la un meci echilibrat. Cele doua nu stralucest in ofensiva in ultima perioada, e drept, insa ne asteptam la un meci in care ambele vor incerca sa profite de defensivele slabe de care dipun, asa ca mizam pe varianta golurilor.

• Ponturi fotbal Vasco da Gama vs Ceara: peste 1,5 goluri -> cota 1.47

sursa foto: zimbio.com