Ponturi fotbal – Velez Sarsfield – San Lorenzo – Superliga – 13.11.2018

O alta partida ce provine din Superliga va avea loc la Buenos Aires, de la ora 02:30, pe “Estadio Jose Amalfitani” se va juca Velez Sarsfield – San Lorenzo.

Velez Sarsfield este favorita duelului de marti seara, echipa tanarului tehnician Gabriel Heinze este o formatie spectaculoasa. Dupa doua victorii obtinute cu acelasi scor, 1-0, ambele jucate pe teren propriu, aceasta a venit cu un joc destul de slab in runda anterioara, dar tind sa cred ca si acolo nesansa si-a pus amprenta asupra scorului final. A pierdut cu 0-2 in meciul contra lui Defensa y Justicia, ceea ce a impins-o pe aceasta pe locul 10, cu 17 puncte, cu un singur punct peste prima echipa de sub linia celor ce merg in Copa Sudamericana. Pe de alta parte, caracteristic Superliga, Velez Sarsfield este o echipa care pana acum nu a gresit jucand acasa, avand cinci victorii si un rezultat de egaliate, o singura echipa a reusit sa-i inscrie in aceste meciuri.

San Lorenzo este o echipa emblematica pentru lupta la varf in Argentina, dar ceva se intampla si dupa zece meciuri disputate, ocupa locul 22, avand 10 puncte, cu patru mai multe decat echipa de pe ultimul loc. Forma de moment joaca si ea un rol important, aceasta are doua infrangeri consecutive, a cedat cu 1-2 in fata celor de la Racing Club, pentru ca in etapa trecuta sa cedeze jucand acasa, contra unei echipe modeste, Talles Cordoba. Lucrurile nu stau bine nici in deplasare, San Lorenzo avand cinci meciuri disputate intr-o postura in care mereu a lasat de dorit, ceea ce se intampla si acum. Fara victorie, aceasta a reusit doua rezultate de egalitate si trei rezultate de egalitate.

Atunci cand cele doua echipe se intalneau, de cele mai multe ori erau pe poziti fruntase si spectacolul a fost la cote inalte, lucru pe care ni-l confirma si singurul meci direct din 2018, 2-2 a fost atunci, in luna aprilie. Problemele pe care San Lorenzo le intampina in deplasare s-ar putea sa faca diferenta si acum, coroborate cu nivelul excelent al jocului prestat de Velez in postura de echipa gazda si astept ca acest lucru sa isi spuna cuvantul de aceasta data, chiar daca vorbim despre un meci in care un singur gol sa faca diferenta.