Ponturi fotbal Venezuela vs Argentina – Copa America

Vineri 28.06.2019, de la ora 22:00, va avea loc partida Venezuela vs Argentina, din cadrul sferturilor de finala ale Copei America.

Venezuela a aratat foarte bine la acest turneu final

Venezuela

Venezuelenii sunt inca fara infrangere la acest turneu si cu un singur gol incasat. Acestia au debutat la turneu cu o remiza alba in fata reprezentativei din Peru. Mai apoi, Venezuela a continuat sa se inchida perfect in defensiva si a scos un punct urias in fata marii favorite, gazda Brazilia. A fost al doilea rezultat alb pentru echipa, care isi punea toate sperantele in partida cu Bolivia. Iar tactica Venezuelei a dat roade, reusind sa obtina toate cele 3 puncte in ultima runda a grupelor. Acestia s-au impus fara prea mari emotii cu bolivienii, scor 3-1.

Echipa probabila: Farinez – Rosales, Villanueva, Chancellor, Hernandez – Machis, Rincon, Moreno, Herrera, Savarino – Rondon

Argentina trebuie sa isi imbunatateasca jocul

Argentina

Nationala lui Messi trece din nou prin ape tulburi. Acestia si-au inceput aventura la Copa America cu o infrangere fara drept de apel, 2-0 in fata reprezentativei Columbiei. Mai apoi, Aguero & co. au scos doar o remiza cu Paraguay, scor 1-1, dupa golul marcat de Messi din penalty. Argentina a fost obligata sa castige in ultima partida din grupe, cu Qatar. Acestia au reusit intr-un final prima victorie la aceasta editie de Copa America, 2-0, dupa golurile marcate de L. Martinez (minutul 4) si Sergio Aguero (minutul 82).

Echipa probabila: Armani – Foyth, Pezzella, Otamendi, Tagliafico – Celso, Paredes, Acuna – Messi – Martinez, Aguero

Argentina nu impresioneaza cu nimic la acest turneu si e departe de a fi una din favoritele la trofeu. Acestia vor avea o misiune dificila in fata unei nationale ce se apara bine. Venezuela a avut evolutii solide in grupe si cred ca va pune probleme serioase Argentinei. Ma astept la o partida cu ocazii de ambele parti, iar golurile ar trebui sa vina. Evit sa recomand un solist, iar optiunea este “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 2.12.

Ponturi fotbal Venezuela vs Argentina

ambele echipe marcheaza, cota 2.12 la Unibet

sursa foto: uefa.com