Ponturi fotbal Venezuela vs Peru – Copa America

Ponturi fotbal Venezuela vs Peru

Ponturi fotbal Venezuela vs Peru este cel de-al doilea duel de la aceasta editie de Copa America, ce se va juca astazi, de la ora 22:00, pe “Arena do Grêmio”, unde ne asteptam ca peruvienii sa obtina puncte.

◘ Venezuela

Este una dintre cele mai slabe nationale de pe continentul sud-american, fara realizari prea mari de-a lungul istoriei. Nu a jucat la vreun Campionat Mondial, fiind singura nationala din America de Sud care nu a reusit aceasta performanta. La Copa America a trecut de grupe doar de patru ori in istorie, realizand cea mai buna performanta in 2011, cand juca semifinale. La ultima editie, cea centenara, a ajuns pana in sferturi, pierzand cu Argentina. Inainte de turneu a disputat trei partide amicale. In acestea a reusit o victorie, invingand SUA cu 3-0, pierzand cu Mexic, remizand cu Ecuador.

ECHIPA PROBABILA: Farinez – Rosales, Villanueva, Chancellor, Hernandez – Herrera, Moreno, Rincon – Murillo, Rondon, Savarino.

◘ Peru

Este o nationala mai valoroasa, dar care se poate lauda si cu performante mai mari. In intreaga sa istorie a jucat la cinci turnee mondiale, ultima data in 2018, cand termina pe locul al treilea intr-o grupa cu Franta, Australia si Danemarca. La Copa America a triumfat de doua ori, in 1939 si 1975, de atunci depasind destul de des faza grupelor. In 2011 si 2015 juca in semifinale, in timp ce in 2016 atingea faza sferturilor. Nationala “alb-rosie” vine dupa un esec usturator suferit in fata Columbiei, pierzand cu 3-0.

ECHIPA PROBABILA: Gallese – Trauco, Abram, Araujo, Advincula – Tapia, Yotun – Flores, Cueva, Carrillo – Guerrero.

Din punct de vedere al moralului, Venezuela are un plus, venind dupa o victorie, spre deosebire de Peru. Reprezentativa peruviana are insa un lot mai valoros, asa ca ne asteptam ca in aceasta confruntare sa isi confirme statutul de favorita si sa obtina minim un punct.

• Ponturi fotbal Venezuela vs Peru: X2 -> cota 1.40

sursa foto: espn.com