Ponturi fotbal Villarreal vs Huesca – La Liga

ponturi spania

Ponturi fotbal Villarreal vs Huesca este un duel din cadrul etapei inaugurale din aceasta editie de La Liga, ce se va juca duminica seara, de la ora 19:30, pe “Estadio de la Ceramica”, unde ne asteptam ca formatia gazda sa straluceasca.

Villarreal

Este una dintre cele mai bune echipe angrenate in campionatul spaniol. Din punct de vedere al valorii, dar mai ales al experientei, este mult peste adversara sa, fapt pentru care porneste ca favorita clara in aceasta confruntare.

“Submarinul galben” s-a descurcat admirabil in sezonul precedent, terminand in partea de sus a clasamentului. S-a clasat mai exact pe pozitia a cincea, calificandu-se in grupele Europa League.

Villarreal si-a programat cinci partide amicale inainte de startul noului sezon. In acestea a obtinut doua victorii, cu Cartagena si Real Sociedad, pierzand insa disputele cu Tenerife, Valencia si Levante.

Huesca

Este una dintre cele mai slabe echipe din aceasta editie de La Liga, care nu se poate compara cu adversara sa, fiind mult sub nivelul acesteia, fapt pentru care casele de pariuri o dau ca outsidera, ceea ce nu surprinde deloc.

Oaspetii acestei infruntari au jucat in sezonul precedent in divizia a doua. Au avut un parcurs foarte bun, terminand pe primul loc al clasamentului, promovand direct, revenind in primul esalon dupa doar un an.

Cei de la Huesca au disputat patru jocuri amicale in pre-sezon, in care nu au suferit niciun esec. Au obtinut victorii cu Alaves si Sabadell, remizand in duelurile cu Espanyol si Real Sociedad.

Pronostic

Villarreal este clar o echipa mai valoroasa, cu pretentii mult mai mari. Ne asteptam ca in aceasta stagiune sa aiba obiective mai mari, si anume clasarea in top 4. Avand in vedere faptul ca infrunta o adversara mai slaba, ne asteptam sa debuteze in noua editie de La Liga cu succes. Asadar, mizam pe victoria gazdelor, la o cota de 1.59 oferita de Betano.

• Ponturi fotbal Villarreal vs Huesca: gazdele castiga -> cota 1.59