Ponturi fotbal – Wigan – Bristol City – Championship – 21.09.2018

Se asteapta un joc mai mult de echilibru pe “DW Stadium”, dar urmeaza sa vedem deznodamantul duelului dintre Wigan – Bristol City incepand cu ora 21:45.

Wigan pare usor favorita la casele de pariuri, dar singurul ei merit este acela ca joaca pe teren propriu si aici cred ca se face diferenta aceasta de cote. Ca joc nu pot spune ca ne-a impresionat cu ceva, dar avand in vedere ca este nou-promovat si ocupa locul 8, cu 13 puncte, inseamna ca jucatorii se inteleg mult mai bine. In etapa trecuta a stiut cum sa isi gestioneze incurajarile venite din partea fanilor si tot dupa un joc avut acasa, a trecut cu 2-1 de Hull, scor pe care Morsy si Windass l-au stabilit inca de la pauza. De asemenea, Wigan pe teren propriu este una dintre multele echipe care pana acum nu au pierdut, 10 din totalul de 12 puncte au venit jucand pe “DW Stadium”.

Wigan: Walton – James; Kipre; Dunkley; Robinson – Evans; Morsy – Windass; Powell; Jacobs – Grigg

Daca exista o echipa capabila sa puna probleme in deplasare, cu siguranta Bristol City este una dintre eele si zic asta prin prisma jocurilor pe care le-a oferit si a faptului ca ocupa locul 5 in acest moment, cu 14 puncte, diferenta dintre ea si liderul la zi este de patru lungimi. Spre deosebire de rivala ei din acest joc, in runda anterioara a pierdut pentru a doua oara in actuala stagiune, asta dupa ce avea patru victorii la rand. A jucat pe terenul uneia dintre cele mai bune echipe ca si lot, West Brom, iar deznodamantul nu a putut sa fie altul decat esecul, dar a cedat intr-o maniera spectaculoasa, 2-4 a fost scorul acelei intalniri.

Bristol City: Maenpaa – Dasilva; Webster; Kalas; Kelly – Dowda; Pack; Brownhill; Eliasson – Weimann; Diedhiou

Neinvinsa pe teren propriu si cu pofta mare de a inscrie, Wigan intalneste acum unul dintre cei mai bine clasati adversari. Bristol City joaca bine atat acasa, cat si in deplasare, aici cred ca ar putea sa fie cheia, sa profite de faptul ca adversarii sunt obisnuiti sa se aventureze in atac si asta sa-i aduca cel putin un gol. Totusi, astept ca prima repriza sa fie una de tatonare, in care fotbalul sa fie unul mai mult strategic si nu exclud un egal.