Ponturi fotbal – Wimbledon – Portsmouth – League One – 13.10.2018

De la ora 17:00, are loc Wimbledon – Portsmouth, un meci care face parte din etapa cu numarul 13 din cea de-a treia liga valorica a fotbalului din Anglia.

Wimbledon este o echipa cu potential redus, iar rezultatele inregistrate de-a lungul acestui sezon s-a demonstrat acest lucru. In etapa trecuta a oferit un nou joc slab, 0-1 a fost scorul meciului de la Plymouth, in ceea ce a insemnat primul succes al adversarilor in aceasta stagiune. A fost a patra infrangere in ultimele cinci etape si a saptea din campionat. Ocupanta locului 20, are un punct avans fata de prima formatie aflata sub linia rosie. O problema reala cu care aceasta se confrunta este cea cu atacul, are o medie mai mica de un gol inscris pe meci, iar daca luam in calcul ca sase din cele noua goluri au venit pe teren propriu, are nevoie sa-si puna serios un semn de intrebare.

Portsmouth financiar nu este una dintre cele mai bine vazute echipe din League One, dar prin prestatia avuta pana acum se pare ca a devenit principala favorita la promovare, ocupand primul loc, cu trei puncte mai multe decat Peterborough, rivala ei din acest moment. Cu toate acestea, nu a putut evita esecul suferit in etapa trecuta, cand Gillingham FC a fost echipa care a plecat cu toate punctele dupa fluierul de final. S-a remontat rapid si a facut un meci bun in Checkatrade Tophy, unde a castigat cu 1-0 contra celor de la Crawley Town. Jucand in deplasare, pare ca se monteaza mai bine, P’mouth in sase asemenea jocuri a reusit sa acumuleze 16 puncte, fiind una dintre cele patru echipe care inca n-au suferit vreo infrangere.

Deja a avu loc un prim duel intre ele, a fost 2-1 pentru Wimbledon in Carabao Cup, o competitie care s-a terminat subit pentru Portsmouth, dar acest lucru a fost in beneficiul ei, deoarece a ramas 100% focusata pe campionat. Conform jocului aratat in decursul sezonului si a faptului ca Portsmouth este cea mai buna din deplasare, astept din partea ei sa vad un mai mare aport adus pe tabela, iar acest lucru sa vina la pachet si cu goluri din partea acesteaia, suficiente cat sa-i aduca un punct.