Ponturi fotbal Zalgiris vs Honved – Europa League

Ponturi fotbal Zalgiris vs Honved

Ponturi fotbal Zalgiris vs Honved: joi seara, 18 iulie, de la ora 20:00, la Vilnius, pe “LFF”, are loc Zalgiris vs Honved, mansa retur din primul tur preliminar al Europa League. Se joaca pleacand de la scorul de 3-1 pentru formatia din Ungaria. Echipa care se califica din acest duel va juca cu invingatoarea dublei Sabail – Universitatea Craiova.

Sursa foto: nemzetisport.hu

Zalgiris

O echipa care an de an lupta la titlu in Lituania este acum pe cale sa fie eliminata din cupele europene. Nu trebuie sa ne surprinda, avand in vedere ca Zalgiris nu reprezinta deloc o forta europeana. Nivelul campionatului intern lasa mult de dorit. Cu toate astea, ea ocupa locul al doilea in acest moment, campionatul fiind in plina desfasurare. Are doua lungimi mai putine fata de Suduva, liderul si campioana la zi din A-Lyga.

Totodata, Zalgiris este si echipa la care evolueaza Liviu Antal, fost campion national in Romania. Acesta este unul dintre cei mai buni marcatori din campionatul intern. Tot el a patricipat decisiv la golul pe care echipa sa l-a pierdut in tur, 1-3, cand a pasat decisiv pentru Uzela.

Honved

Beneficiara a unei conjuncturi favorabile pentru calificarea in Europa League, Honved nu se da la o parte. Demonstreaza ca fotbalul din Ungaria este intr-o usoara crestere si este mult mai bun comparativ cu cel lituanian. S-a vazut acest lucru in urma cu o saptamana, atunci cand finalista Cupei Ungariei a dispus cu 3-1. De astfel, asa a ajuns ea in cupele europene, pentru ca a pierdut finala cupei in fata unei echipe deja calificate in cupele europene si a si terminat pe locul 4.

Doua goluri avans nu inseamna ca aceasta dubla s-a jucat. Din contra, golul inscris de adversari trebuie sa o puna pe Honved in garda. Ea nu se poate lauda cu rezultate tocmai bune jucand pe teren strain. Acum, conform caselor de pariuri, este echipa care pleaca cu sansa a doua.

In momentul in care este obligat sa marchezei de cel putin doua ori pentru a te califica, arata clar ca trebuie sa joci ofensiv. Zalgiris isi stie bine capacitatea in special cand evolueaza pe terenul propriu. Drept urmare, ma astept sa vad cel putin un gol din partea gazdelor, dar nu cred ca Honved o sa lase lucrurile sa ramana asa. Astfel, in consecinta, sa vedem din nou cate o reusita din partea celor doua.

Ponturi fotbal Zalgiris vs Honved: ambele marcheaza, cota 1.78 la Unibet