Ponturi fotbal Zapresic vs Istra 1961 – Croatia

Vineri 26.07.2019, de la ora 21:00, va avea loc duelul Zapresic vs Istra 1961, din runda a 2-a a primului esalon fotbalistic al Croatiei.

Zapresic a avut emotii serioase in prima runda

Zapresic

Gazdele au avut parte de un sezon foarte slab in HNL. Acestia au terminat pe pozitia a 9-a a clasamentului, la doar 6 puncte distanta de retrogradare. In noul sezon, Zapresic a debutat cu o remiza in deplasarea de la Gorica. Gazdele de atunci deschideau scorul in minutul 35, prin M. Maslowski. Zapresic a facut o a doua repriza mai buna, reusind sa egaleze in minutul 58, cu golul lui A. Bosec. Echipa nu a reusit insa sa mai marcheze odata, astfel ca a fost nevoita sa se multumeasca cu un punct. La 3 zile dupa remiza cu Gorica, Zapresic a disputat o partida amicala cu Maksimir, castigata cu scorul de 4-0.

Oaspetii au debutat cu stangul

Istra 1961

Istra a avut o evolutie modesta in prima etapa, pe terenul celor de la Hajduk Split. Acestia nu au reusit sa profite de mica criza prin care trecea Hajduk si a fost dominata copios. Oaspetii de azi au pierdut cu scorul de 2-0, la capatul unei partide in care au avut o posesie de doar 37%. Hajduk Split a deschis scorul devreme, in minutul 8, prin S. Simic. Tot gazdele acelui duel au avut iniatiativa si au atacat in diferite randuri. Emotiile au fost dispersate in minutul 88, atunci cand H. Barry a marcat pentru 2-0 si a stabilit scorul final. Istra se impunea pe acest teren ultima oara, intr-o partida de campionat din Septembrie 2018, incheiata cu scorul de 1-2.

Avem fata in fata doua dintre cele mai modeste echipe ale Croatiei. Cele doua nu au impresionat in prima etapa si ma astept ca acum sa forteze victoria. E destul de dificil de prezis o victorie, tinand cont de evolutiile din prima runda. Recomandarea mea este pronosticul “ambele echipe marcheaza”, la o cota de 1.73 oferita de casa de pariuri Unibet.

Ponturi fotbal Zapresic vs Istra 1961

ambele echipe marcheaza, cota 1.73 la Unibet

sursa foto: nkistra.com