Ponturi fotbal Zob Ahan vs AL Nasr Riyadh – Champions League

Ponturi fotbal Zob Ahan vs AL Nasr Riyadh - Champions League

Ponturi fotbal Zob Ahan vs AL Nasr Riyadh: miercuri, 29 mai 2019, de la ora 21:30, la Isfahan, in Iran, are loc Zob Ahan vs AL Nasr Riyadh, meci din grupele AFC. Este o restanta din cadrul Grupei A din Liga Campionilor Asiei.

Sursa foto: mehrnews.com

Zob Ahan

Locul 6 la finalul campionatului regulat din Iran, Zob Ahan a reusit sa faca mai multe in Liga Campionilor Asiei. Este calificata in fazele superioare, singura necunoscuta este locul de pe care face acest lucru. IN prezent, este pe locul 1 in Grupa A din AFC, cu 11 puncte, doua mai multe decat AL Nasr, advrsara de miercuri.

Este o echpa care a reusit ca pe teren propriu sa obtina rezultate notabile, atat in campionat, cat si in cupele asiatice. Dupa doua meciuri disputate pe “Foolad Shahr Stadium”, are patru puncte stranse. Totodata, in ultimele zece jocuri de acasa, in toate competitiile, are un singur esec si acela contra unei echipe modeste din Iran, Saipa (0-2).

Al Nasr Riyadh

Sauditii vin dupa o performanta maxima, reusind sa cucereasca un nou trofeu de campioni. Acestia au incheiat recent sezonul, pe primul loc, cu 70 de puncte. A fost o diferenta de un punct intre ei si Al-Hilal, acestea fiind singurele echipe capabile sa se bata la titlu. Stau foarte bine si in Cupa Campionilor Asiei, acolo unde vin dupa trei victorii la rand.

Pe locul al doilea in Grupa A, cu noua puncte, AL Nasr Riyadh se gandeste deja la meciurile ce vor urma. Intai are aceasta restanta de disputat, insa, matematic este calificata. Singura necunoscuta, evident, si in cazul ei, este locul de pe care merge in fazele superioare. Victoria este singura care o aduce pe primul loc, intre ea si Zob Ahan sunt doua puncte.

Neinvinsa in cele cinci jocuri deja disputate din aceasta grupa, Zob Ahan are o sansa buna. Poate castiga grupa, iar pentru a face acest lucru I este de ajuns si un rezultat de egalitate. Astfel spus, in conditiile actuale, meciul pare sa fie unul disputat. In tur a fost 3-2 pentru iranieni. A fost a patra partida consecutiva pe care cele doua echipe au jucat-o in Champions League Asia si in care s-au dat cel putin trei goluri.

Se anunta un meci in care, contrar faptului ca sunt deja calificate matematic in fazele superioare, vor juca la cel mai inalt nivel. Ne-au aratat asta si in tur, cu atat mai mult, cand se joaca pentru ocuparea primului loc in grupa.

Ponturi fotbal Zob Ahan vs AL Nasr Riyadh: ambele marcheaza, cota 1.73 la NetBet