Ponturi fotbal Zorya vs AEK – Europa League

Ponturi fotbal Zorya vs AEK – Europa League
Ponturi fotbal Zorya vs AEK – Europa League - sursa foto: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL

Ponturi fotbal Zorya vs AEK – Europa League

Joi, 5 noiembrie 2020, de la ora 22:00, Slavuttych- Arena gazduieste infruntarea dintre Zorya si AEK Atena, din etapa a 3-a din Grupa G a Europa League.

Zorya

Nu a pierdut de cateva runde bune in Ucraina, iar dupa 1-1 cu Inhulets a cazut pe locul 8, cu 10 puncte. Are de doua ori mai putine puncte decat echipa de pe primul loc. De altfel, prima divizie a Ucrainei da putine echipe in cupele europene, iar Zorya incearca sa joace la un nivel acceptabil. Din pacate pentru ea nu a reusit sa o faca , cel putin nu puna in a doua etapa.

Se afla pe ultimul loc in Grupa G, cu 0 puncte si are -4 in dreptul golaverajului. In runda inaugurala a pierdut la scor de neprezentare in fata englezilor de la Leicester City. A urmat un joi mai curajos, dar nici in postura de echipa gazda nu a reusit sa joace mult mai bine. Atunci Sporting Braga i-a stat in fata , formatie in fata careia a pierdut cu 1-2, ambele goluri primindu-le in primul sfert de ora.

AEK Atena

Nci elenii nu se pot lauda ca au functionat mai bine decat adversarii lor. AEK Atena a fost echipa care a pierdut ambele confruntari de panaacum. In prima etapa a cedat la scor de neprezentare in confrunarea cu Sporting Braga. In urma cu o saptamana a evoluat in rolul de gazda, iar atunci Leicester s-a bucurat de succes, 2-1 a fost scorul acelei confruntari.

S-a adunat foarte repede si dupa doar cateva zile de la meciul cu Leicester s-a impus intr-un joc din campionat. Super League este altceva in comparatie cu participarea in Europa League, iar acolo se afla pe podium. AEK ocupa locul 3, cu 13 puncte, la trei lungimi in spatele lui Aris Salonic.

Fara punct obtinut dupa primele doua meciuri, Zorya si AEK Atena nu dau semne ca pot tine pasul cu adversarele lor. Chiar si asa, nu cred ca vor lasa armele jos dupa doar doua etape, ci isi vor juca sansa. Este important si jocul direct, iar unul dintre motivele pentru care nu ma astept sa fie un joc spectaculos este miza partidei.

Ponturi fotbal Zorya vs AEK: Sub 2.5 goluri, cota 1.68 la Unibet

VEZI AICI MAI MULTE PONTURI DIN EUROPA LEAGUE