Connect with us

Ponturi fotbal

Ponturi fotbal

Pariurile pe fotbal au fost si vor ramane pe primul loc in preferintele cititorilor. Astfel, cea mai mare partea a resurselor noastre se indreapta spre acest sport. Publicam articole de tip promotional, stiri si avancronici din ponturi fotbal ce contin informatii utile, ce te vor ajuta sa plasezi pariuri cu șanse bune de reusită.

Statisticile, declaratiile din presa, jucatorii cu probleme si formatiile probabile nu lipsesc la analizele din ponturi fotbal pe care le promovam aici. Nu vor lipsi din aceasta pagina ponturi fotbal din competitii foarte urmarite. Din Champions League, Europa League, Conference League, Campionatul European, Cupa Mondială și din Liga 1, Liga 2, Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1. Evident, orice meci de top este analizat în cele mai mici detalii.

Pe lângă ponturi din campionatele românești, cele de top europene și competițiile principale intercluburi și interțări, îți oferim și ponturi din Olanda, Belgia, Scoția sau alte ligi mai puțin urmărite.

Când apar ponturile din fotbal?

De regulă, analizele din secțiunea Ponturi din fotbal apar cu aproximativ o zi înainte. Astfel încât cotele să fie destul de sus, iar pontul ales să nu fie „stricat” de vreo modificare de ultimă oră. Iar aici ne referim la accidentări ale unor jucători cheie, cazuri de Covid, demiteri de antrenori, transferuri și altele.

Sunt ponturi sigure?

Nimic nu este sigur pe piața de pariuri sportive pre-meci (cu excepția partidelor aranjate, de care se află doar la tribunal). Pentru fiecare duel, îți propunem unul sau chiar mai multe ponturi cu șanse mari de reușită. Orice pont propus de tipsterii GNT este rezultatul unei analize amănunțite a meciurilor de fotbal și statisticilor conexe. Totuși, oricât de mult ne-am dori, din păcate, nu toate ponturile propuse vor fi „verzi”. Îți garantăm însă faptul că facem tot posibilul să-ți oferim cât mai multe ponturi fotbal bune. Astfel ca, la finalul fiecărei luni, atunci când tragi linie, să fii pe plus.

Pariurile pe fotbal au fost si vor ramane pe primul loc in preferintele cititorilor

De aceea, cea mai mare partea a resurselor noastre se indreapta spre acest sport. Publicam articole de tip promotional, stiri si avancronici din ponturi fotbal ce contin informatii utile ce te vor ajuta sa plasezi un pariu. Statisticile, declaratiile din presa, jucatorii cu probleme si formatiile probabile nu lipsesc la analizele din ponturi fotbal pe care le promovam aici. Nu vor lipsi din aceasta pagina ponturi din competitii foarte urmarite. Ne referim la Champions League, Europa League, Campionatul European sau Cupa Mondiala.

Ponturi Fotbal pentru azi:

Tipsterii nostri ofera ponturi atat pentru agentiile stradale cat si pentru cele online. Astfel, la cele stradale poti folosi codul direct de pe site si plasezi biletu. Daca vrei sa pariezi online atunci poti consulta lista caselor de pariuri cu licenta din Romania si sa alegi cea mai buna oferta. De asemenea poti prinde si cateva bonusuri fara depunere daca urmaresti pagina dedicata acestor promotii.

Zilnic, cat mai devreme. De multe ori chiar cu 24 de ore inainte. Este foarte important sa te abonezi la canalele noastre de comunicatie pentru a primii la timp cele mai noi informatii