Ponturi handbal : Baia Mare – CSM Buc – 13.01.2020

Cristina Neagu vs Baia Mare
Ponturi handbal : Baia Mare - CSM Buc - 13.01.2020 - Cristina Neagu & Co vor sa continue cu victoriile in ''Liga Florilor ''

Ponturi handbal : Baia Mare – CSM Buc – 13.01.2020 ( 18:30 )

Brasovul este gazda meciului zilei din handbal, acolo unde Minaur Baia Mare o intalneste pe CSM Bucuresti intr-un meci in care maramuresencele vin cu un moral ridicat dupa victoria din Europa cu Strohamar, 33-29.

De partea cealalta, CSM Bucuresti vine dupa infrangerea din Ungaria, 31-27 vs FTC.

Ambele echipe sunt neinvinse

E drept, diferenta o face doar un egal. Vorbim de un egal destul de surprinzator al celor din Maramures, 26-26, in etapa a 2-a din Liga Florilor, vs Rapid. CSM-ul are victorii pe linie in campionat si conduce competitia cu 6 victorii din 6 posibile.

CSM Bucuresti nu se poate baza la aceasta partida pe Dragana Cvijic, Alexandrina Barbosa si Denisa Valcan.

De partea cealalta, Baia Mare nu poate conta pe Mikaela Massing, Helena Rysankova si Angela Cioca.

Mizam pe Andreea Popa

Andreea Popa este una din cele mai promitatoare tinere handbaliste ale acestei tari. De fapt, nu stiu daca sa-i mai spun ca e promitatoare. Pentru mine, personal, e o certitudine. Este acel gen de jucatoare care pare ca nu are frica de nimic, nu se fereste de contacte si are un caracter extrem, extrem de puternic.

Andreea Popa Minaur Baia Mare
Ponturi handbal : Baia Mare – CSM Buc – 13.01.2020 – Andreea Popa poate fi arma secreta a baimarencelor

Spre exemplu, in meciul cu norvegiencele, Andreea a inscris nu mai putin de 7 goluri ( !! ) din care 3 au fost de la 7m. Este una din executantele de baza ale celor din Maramures cand vine vorba de aceste penalitati, in special in repriza a doua.

Am rasfoit putin oferta celor de la Betano pentru acest meci. Nu incape indoiala, CSM Bucuresti este favorita insa moralul mai bun este la baimarence. Inca de la inceput am cautat spread-ul Andreei Popa pentru goluri marcate.

La ora la care am inceput sa scriu acest articol, spread-ul era de 2.5 la o cota de 1.70. La putin timp distanta, a ramas doar spread-ul de 3.5 goluri pentru o cota de 2.35.

Astfel, cota pentru ca Andreea Popa sa marcheze 4 goluri, la 2.35, fie si impotriva lui CSM Bucuresti, pare destul de realizabil.

De vazut daca CSM Bucuresti poate sa bifeze o noua victorie in conditiile in care au moralul destul de jos, vin dupa o infrangere si au restante financiare destul de consistente.

Cota este oferita de Betano. Betano iti ofera o varietate extraordinara de piete pe toate meciurile existente in acea zi. Stiai ca poti incasa un SUPER BONUS la prima ta depunere pe acest site ? Toate detaliile aici !