Ponturi hochei – Anaheim Ducks – Arizona Coyotes – NHL – 11.10.2018

Joi dimineata, de la ora 05:00, Anaheim Ducks – Arizona Coyotes este infruntarea pe care putem sa o urmarim si care va avea loc in “Honda Center”.

Anaheim Ducks are o multime de jucatori care sunt accidentati, dar cred ca o piesa importanta ar putea sa fie Ryan Getzlaf, acesta fiind inca nerefacut dupa ce s-a accidentat in mecul avut anterior. In egala masura, nivelul jocului echipei este suficient de bun cat sa acopere aceasta gaura, cel putin pana acum au demonstrat ca sunt o forta. Aflata pe primul loc in Conferinta de Vest, are maximum de puncte dupa trei dueluri, doua dintre cele trei victorii au venit in timpul regulamentar. In acelasi timp, un capitol la care a exceledat a fost cel defensiv, Ducks a luat patru goluri in cele trei infruntari. Unul dintre meciuri s-a disputat chiar contra Arizonei, atunci Maxime Comtois a fost cel care a inscris unicul gol al jocului, un scor atipic pentru un meci de hochei.

Arizona Coyotes trebuie sa fie mult mai activa pe faza de atac, liniile ofensive nu stiu bine sa puna presiunea asteptata de catre fani si astfel, in ultimele doua intalniri a fost mereu depasita fara sa inscrie. A fost 0-3 contra lui Dallas Stars, pentru ca in urma cu doar cateva zile sa cedeze in duelul direct cu Ducks. De altfel, este una dintre cele doua echipe din Vest care n-au luat nici macar un punct, avand doua meciuri. Asa cum precizat anterior, antrenorul veteran, Randy Carlyle, trebuie sa aduca un nou suflu in ofensiva, asteptand sa inscrie.

Rolul unei echpe in hochei este sa inscrie goluri, este singura solutie pentru a castiga, iar daca facem o comparatie usoara intre cele doua echipe, se pare ca stiu bine sa se anihileze. In conditiile de fata, revenind acasa, Ducks astept sa profite de acest lucru si sa castige meciulm pare o echipa completa, insa, nu cred ca spectacolul o sa fie din nou la nivel ridicat si astfel cel mult cinci goluri sa se inscrie.