Ponturi hochei – Biel – Langnau – National League – 13.11.2018

Marti seara, de la ora 20:45, National League sau prima liga de hochei din Elvetia gazduieste Biel – Langnau, un joc din etapa a 18-a.

Biel este favorita acestui derby de clasament, ea se afla pe primul loc in National League, cu 34 de puncte, trei mai multe decat Bern, insa, trebuie mentionat ca are un meci mai mult decat aceasta. De altfel, cele doua echipe s-au intalnit in meciul jucat in etapa anterioara, in urma cu mai bine de o saptamana, atunci a fost 3-2 pentru Bern, in considiile in care totul s-a hotarat in prelungirile partidei. Exista un capitol pe care aceasta il domina autoritar, acela este cel al golurilor inscrise, avand 60 pana acum, cu 11 mai multe decat a doua din acest top.

Lagnau are ocazia de a relansa lucrurile in clasament, dar pentru a putea sa se intample asa, nevoia de victorie este obligatorie, dar lucrurile nu-s deloc atat de simple. In meciul sustinut in etapa trecuta a facut, poate, cel mai slab joc din ultima luna, deoarece a pierdut cu 1-4 contra celor de la Davos, intr-un meci jucat in deplasare. Spun ca este un meci slab pentru ca adversarul este unul din playout, iar faptul ca ea se afla pe locul al treilea, cu 30 de puncte, vine la pachet si cu anumite pretentii pe care trebuie sa le aiba.

Langnau este cea mai buna echipa din deplasare, in decurs de opt asemenea infruntari, de sase ori a iesit victorioasa, toate acele meciuri au fost castigate in decursul celor 60 de minute regulamentare. In acelasi timp, Biel n-a iesit mult in relief in jocurile de pe teren propriu, ea a pierdut trei din cele opt jocuri pe care le-a jucat acasa. Cum este greu de decis care dintre ele este favorita cu adevarat, un pariu des intalnit in meciurile lui Biel a fost cel cu multe goluri, asa cum a fost cazul si in tur, cand a invins-o cu 5-3 pe Langnau.