Ponturi hochei – Bolzano – Tychy – Champions League – 16.10.2018

Un meci care conteaza pentru gazde, acestea sunt cotate cu prima sansa in disputa de marti seara, de la ora 20:45, cand se joaca Bolzano – Tychy.

Elvetienii de la Bolzano se afla pe locul al doilea in Grupa C, acolo unde impart pozitia cu finlandezii de la IFK Helsinki, formatie fata de care are un golaveraj mai bun. A inceput timid, cu o singura victorie in timpul regulamentar, drept pentru care jocul echipei este in scadere si asta deoarece in precedentele doua etape a fost serios depasita. Una dintre aceste partide a avut loc intre ea si Tychy, formatia poloneza avand atunci castig de cauza, 3-5. Avantajul de a juca acasa a fost concretizat mereu de Bolzano, aceasta are doua victorii din tot atatea meciuri, dar cinci puncte si asta pentru ca a castigat dincolo de timpul regulamentar in disputa cu Skelleftea.

Tychy provine din hocheiul polonez, unul care n-a fost deloc la inaltime sau cel putin pana acum nu a iesit cu mult in relief. Chiar si asa, ocupanta ultimului loc in Grupa C, a reusit o singura victorie si aia in fata lui Bolzano, deci are toate motivele sa fie motivata si sa joace la cel mai inalt nivel, cu toate ca si o victorie in timpul regulamentar nu-i mai asigura calificarea in fazele superioare. Cu probleme cat se poate de evidente cand joaca in deplasare, hocheistii polonezi si-au luat infuzia de incredere ca urmare a meciurilor bune facute in campiionat. Unul dintre ele s-a jucat la finalul saptamanii trecute, a fost 6-5 in deplasarea de la Zaglebie, ceea ce a venit la pachet si cu locul al doilea in Polish Hockey League.

Trebuie sa facem abstractie de rezultatul meciului din tur, deoarece acum nu mai exista miza decat pentru Bolzano si tocmai din acest motiv ma gandesc ca abordarea o sa fie una total diferita. Data fiind si prestatia pe care Tychy a avut-o in deplasare, cat si dimensiunea lotului care este net inferioara rivalei sale, astept un meci la fel de spectacul precum cel din tur, in care gazdele sa fie de data asta in postura castigatoarei cu cel putin trei goluri in avantaj.