Ponturi hochei – Boston Bruins – Vegas Golden Knights – NHL – 12.11.2018

Luni dimineata, de la ora 02:00, pe “TD Garden” avem un meci de la care asteptarile sunt mai mari din partea echipei gazda, Boston Bruins – Vegas Golden Knights.

Boston Bruins este favorita, fara cativa jucatori ce raman in continuare accidentati, in etapa trecuta a facut scor contra canadienilor de la Toronto Maple Leafs, castigand cu 5-1. Evident, postura echipei gzda pare sa-i convina prea mult, locul 4 din Est i se datoreaza mult acestor gen de intalniri. Din sapte jocuri disputate pe “TD Garden”, a reusit o linie de clasament formata din sase victorii si doua infrangeri. Tot Boston da cel mai bun marcator al NHL, Patrice Bergeron a reusit pana acum sa inscrie noua goluri si sa ofere alte 15 pase de gol pentru colegii sai.

Vegas Golden Knights este si ea intr-o situatie usor delicata, dupa un sezon anterior remarcabil, aceasta cu greu a putut sa se mobilizeze si sa reuseasca sa duca la bun sfarsit anumite meciuri. Este deja zece infrangeri suferite in decurs de 17 meciuri, ceea ce o aduce pe un meritat loc 13 al Conferintei de Vest, cu 15 puncte si in ritmul asta nu ar surprinde pe nimeni daca se va clasa tot mai jos cu fiecare meci. Meciul trecut a fost un adevarat spectacol, s-au dat noua goluri la Montreal, insa, din pacate pentru fanii celor de la Vegas Golden Knights, idolii lor au pierdut cu 4-5, totul s-a decis in ultima perioada, cand adversarii au intors scorul in decurs de trei minute.

N-a avut de multe ori ocazia sa se intalneasca, asta si pentru ca Vegas este recent intrata in NHL, fiind al doilea sau sezon cand isi masoara fortele cu celelalte echipe. De fiecare data echipa care a jucat acasa s-a impus, a fost 3-1 pentru Vegas si 2-1 pentru Boston. Faptul ca din nou se joaca meci direct si a venit din nou randul lui Boston sa joace acasa, prestatia sa a fost una buna, in mod normal nu are cum sa se incurce de o echipa Golden Knights care a suferit mult jucand in deplasare, avand patru infrangeri in ultimele cinci asemenea intalniri.