Ponturi hochei – Carolina Hurricanes – Chicago Blackhawks – NHL – 13.11.2018

Inceput spectaculos de saptamana, de la ora 02:00, in “PNC Arena” se gazduieste meciul dintre Carorina Hurricanes – Chicago Blackhawks, din cadrul NHL.

Inca antrenata de canadianul Rod Brindamour, Carolina Hurricanes ocupa locul 13 din Conferinta de Est, asta in conditiile in care sunt 16 concurente. In jocul pe care l-a disputat anterior a fost si ghinionista, deoarece a impins meciul contra celor de la Detroit Red Wings pana in prelungiri, iar acolo diferenta a fost facuta la lovituri de penalitate, toti executantii ce au provenit din lotul ei au ratat. De asemenea, infrangerea a devenit un punct comun pentru Carolina Hurricanes, o echipa care a ajuns la sase asemenea rezultate in ultimele sapte si a devenit o concurenta tot mai acerba a ultimului loc, patru puncte stau acum intre ea si New Jersey Devils.

De partea cealalta, Chicago Blackhawks dezamageste, cel putin rezultatele de pana acum lasa mult de dorit, ea ocupand locul 14 in Conferinta de Vest, cu 15 puncte, avand si ea patru puncte avans de ultima clasata, care in prezent este Los Angeles Kings. A mers acceptabil pana pe 26 noiembrie, de atunci si pana in prezent s-au mai jucat alte sapte infruntari, toate au fost pierdute, de cele mai multe ori in timpul regulametar. Una dintre partidele in care a pierdut s-au jucat in urma cu doar doua zile, a fost 4-0 pentru Philadelphia Flyers, facand din Chicago echipa cu cele mai multe goluri primite din aceasta partea a NHL-ului, are 49 de goluri inscrise si 64 primite.

Cum nivelul jocului celor doua echipe lasa mult de dorit, nu cred ca s-ar putea schimba multe lucruri peste noapte, dar tinand cont ca una dintre ele o sa castige, as miza ma mult pe Carolina Hurricanes, ea a reusit si in urma cu putin timp sa o invinga pe Chicago, a fost 4-3 pe 9 noiembrie. Este o echipa care sta mai bine din punct de vedere defensiv, iar acest aspect este unul imporant, in special cand intalneste cea mai accesibila formatie din Vest.