Ponturi hochei – CSKA Moscova – St. Petersburg – KHL – 05.11.2018

Derby-ul zilei de luni se va jica in capitala Rusiei, vine din partida CSKA Moscova – St. Petersburg. De la ora 16:00, o victorie poate da peste cap ierarhia din Conferinta de Vest.

CSKA Moscova este o masina de victorii, a reusit sa se bucure la sfarsitul a 17 din ultimele 18 jocuri, reusind sa urce din nou pe prima pozitie a Vestului, acolo unde are un punct peste rivala ei. Cel mai recent meci a avut loc acasa, ieri, cand a dispus cu 5-0 de Jolerit, devenind si echipa cu cea mai buna aparare. Spre deosebire de alte echipe de la varf, CSKA Moscova vine cu un pachet de jucatori cheie, nu exista un om de care sa depinda, astfel, cel mai activ este Mikhail Grigorenko, acesta are sapte goluri si 15 pase decisive, dar departe de oamenii cei mai buni din acest top, al marcatorilor.

De partea cealalta, SKA St. Petersburg este si ea in urcare, a reusit ca in urma cu doar cateva zile, atunci cand a trecut cu 3-2 de Khabarovsk, drept pentru care a ajuns la patru asemenea rezultate pozitive si s-a tinut tare de adversara ei, la un punct in spate. Diferenta este ca are goluri multe, jucatori decisivi si printre ei este Nikita Gusev, autor a sapte goluri si alte 23 de pase. Mai mult, jucand in deplasare a facut-o excelent, a fost un adversar la dpua clase dinstanta, marcand de patru ori mai multe goluri decat numarul celor pe care le-a primit.

SKA are opt victorii in ultimele noua deplasari, lucru de care CSKA trebuie sa tina cont si din a est motiv astept un joc mai mult gandit sa fie abordat cu liniile defensive. Ce e drept, o castigatoare trebuie sa existe, insa, e dificil si hazardat sa facem asta. Una peste alta, echilibrul trebuie sa fie la ordinea zilei si implicit golurile sa vina greu, cel mult patru.