Ponturi hochei – Dallas Stars – Columbus Blue Jackets – NHL – 13.11.2018

Miercuri, de la ora 03:30, pe “American Airlines Center” din Dallas are loc disputa dintre Dallas Stars – Columbus Blue Jackets, din cadrul NHL.

Dallas Stars are o multime de jucatori absenti, dar mai presus de cei cinci (Carrick; Hanzal; Johns; Klingberg si Roman Polak) despre care sigur se stie ca nu vor juca, Methot, Alexander Radulov si Brett Ritchie sunt si ei incerti. Nu as putea pune pe baza absentelor parcursul mai slab din ultimul timp pentru ca sunt o multime de jucatori ce le pot lua locul, insa, s-a nimerit sa piarda trei din ultimele patru infruntari, acum aflandu-se pe locul 7 in Conferinta de Vest, cu 20 de puncte. Dupa ce a reusit ca in urma cu doua jocuri sa o invinga cu 4-3 pe San Jose Sharks, desi a avut ocazia de a intra in prelungiri, cu Nashville Predators, mecul a fost pierdut in prelungiri.

Cu tot efectivul valid, Columbus Blue Jackets vine motivata sa ofere un joc destul de solid, in speranta ca poate lua o noua victorie, asa cum s-a intamplat in urma cu doar cateva zile, cand a jucat ea acaas si a castigat cu 4-1 in fata lui Dallas Stars. De atunci s-au mai disputat alte doua jocuri, a mai castigat cu 2-1 in fata celor de la Wahinsgton Capitals, pentru ca in urma cu doar cateva zile sa fie cea care s-a recunoscut invinsa in urma jocului avut acasa, cu New York Rangers, din nou golurile au fost multe, dar ea a avut ghinion si a cedat in urma loviturilor de penalitate.

Dorinta de revansa a lui Dallas Stars trebuie sa fie mai mare si lipsa jucatorilor accidentati sa fie suplinita mult mai bine. Jucand acasa este un plus important pentru texani, acestia au reusit in decursul celor noua meciuri din “American Airlines Center”, s aobtina sase victorii si trei infrangeri. Columbus nu s-a descurcat nici ea in deplasasare, dar chiar si asa, cred ca sansele raman 50-50 si probabil ca nu vor mai juca atat de agresiv, iar implicit numarul de goluri sa fie unul cel mult la fel precum meciul direct jucat cu putin timp in urma.