Ponturi hochei – Ingolstadt – Nurnberg – DEL – 02.11.2018

De la ora 20:30, in “Saturn Arena”, Ingolstadt – Nurnberg este duelul care se va disputa in runda cu numarul 16 din DEL, prima liga de hochei din Germania.

Favorita si cu o cota in scadere, Ingolstadt a propus un joc de la o etapa la alta si cel mai bine am putut observ acest lucru in urma ultimelor doua rezultate, victorii cu 6-0 contra lui Koln si apoi cu 7-4 contra Krefeld. Datorita formei bune, care aduce trei victorii consecutive in Del, a ajuns si sta foarte bine pe locul al doilea, cu 31 de puncte. 16 dintre ele au venit jucand acasa, acolo unde o singura echipa a putut pleca cu victoria si ea a fost Augsburg. In rest, Collins si D’Amigo au fost mereu de ajutor echipei lor, cele 32 de implicari ale acestora au adus alte sase victorii. Atacul este al treilea cel mai bun din liga, in medie s-au marcat 3.5 goluri.

Nurnberg vine din postura de ocupanta a locului 12, unde are 13 puncte, cu sapte puncte mai putine decat echipa care ocupa ultima pozitie de playoff. Sezonul este abia la inceput, se pot schimba foarte multe intre timp, insa, forma slaba pe care o traverseaza a venit la pachet cu cinci infrangeri la rand, majoritatea au adus si cel putin patru goluri. In etapa anterioara am mers pe un pariu cu goluri si a fost o alegere inteleapta, desi a pierdut, scorul meciului de la Berlin, cu Eisbaren, a fost 4-5. Se pare ca un singur jucator se poate lauda ca este mai activ, canadianul Jason bast are 14 implicari personale, dintre care sase au fost goluri si alte opt au reprezentat pase decisive.

Cotele sunt prea mari daca este sa comparam ceea ce au aratat ele in ultimul timp. Nurnberg vine dupa o serie de cinci meciuri in care adversarii au dat cel putin patru goluri de cele mai multe ori, in timp ce Ingolstadt este intr-o crestere evidenta, a dat 16 goluri in ultimele trei meciuri, toate castigate cu cel putin trei goluri diferenta. In momentul de fata avem un duel intre doua echipe, una care castiga mai tot si alta care a pierdut pe banda rulanta, are jucatori mult mai buni, de la care trebuie sa vina golurile decisive.