Ponturi hochei – Koln – Iserlohn – DEL – 12.10.2018

Incepand cu ora 20:30, “Lanxess Arena” gazduieste duelul dintre Koln – Iserlohn, partida pe care etapa cu numarul 10 din DEL ne-o aduce in fata.

Koln a pierdut cateva piese de baza, printre care s-a numarat si canadianul Justin Shugg, pleca la Munchen.Chiar si in aceste conditii s-a descurcat bine, a reusit sa tina trena sus si sa obtina 14 puncte dupa cele opt meciuri, drept pentru care se afla pe locul 7, indeplinind obiectivul de a merge in playoff. Este si in forma, in ultima etapa a reusit sa-si duca la capat misiunea de a juca sub privirile propriilor suporteri, castigand cu 3-1 in disputa contra lui Schwenninger.

Tot unul dintre canadienii legitimati au iesit si acum mai mult in relief, Colby Genoway, fost la Slovan Bratislava, Lausanne sau Kloten, in primul sau sezon in Germania, pana in acest moment a dat patru goluri si a pasat decisiv in alte trei randuri.

Iserlohn a reusit in sezonul trecut sa obtina participarea in playoff, dar ea a fost mai mult una formala, deoarece a pierdut in minimum de meciuri contra lui Bremerhaven, drept pentru care a cedat cu 0-2. In prezent este cea mai spectaculoasa echipa, pe langa faptul ca a inscris de cele mai multe ori, avand 38 de reusite, se apara si cel mai timid, luand cu un singur gol mai putin. Astfel, nu mira pe nimeni ca in ciuda aportului ofensiv peste medie, nu se afla mai sus de locul 8, unde a strans 13 puncte.

In una dintre cele mai spectaculoase jocuri de pana acum, canadienii Anthony Camara si Jonathan Matsumoto si-au adus contributia cum au putut ei mai bine, desi au cedat cu 6-7 in jocul de acum cateva zile, cu Augsburg.

Inca fara victorie in deplasare, Iserlohn are toate motivele sa se gandeasca din nou la ce este mai rau, deoarece singurul ei punct venit in aceasta postura a rezultat ca urmare a esecului din prelungiri cu Krefeld. Aleg de data asta sa merg din nou pe mana oamenilor care reprezinta Koln, acestia au stiut mereu sa-si jaoce sansa, castigand in timpul regulamentar ultimele cinci dueluri directe disputate pe ”Lanxess Arena”.