Ponturi hochei – Los Angeles Kings – New York Islanders – NHL – 19.10.2018

Din nou hocheiul revine in California, de la ora 05:30, “Staples Center” gazduieste meciul dintre Los Angeles Kings – New York Islanders, din cadrul NHL.

Los Angeles Kings trebuie sa traga tare, intalneste un adversar accesibil si acest lucru este sensibil remarcat de catre cotele listate de agentiile de pariuri. Din pacate jocul de moment nu o ajuta foarte mult, a pierdut ultimele doua intalniri, meciuri in care atacul a fost mai mult prezent pe hartie, deoarece in decurs de 120 de minute de hochei efectiv, a inscris de doua ori si a luat alte noua goluri. A pierdut in deplasare, cu Ottawa Senators (1-5) si apoi, in urma cu putine zile, cu Toronto Maple Leafs (1-4). A cazut mult din cauza asta, pana pe 12, in Conferinta de Vest, cu cinci puncte, insa, as remarca numarul mic de goluri pe care l-a inscris.

New York Islanders are mult de tras pentru a ramane cel putin pe o linie decenta, ea se afla pe locul 14, cu 4 puncte, si acelea au fost luate dupa o victorie obtinuta in timpul regulamentar si una dupa expirarea prelungirilor. La fel ca adversara ei, a inscris foarte putin si a luat multe goluri, cel mai bine am putut sa urmarim asta in ultimele doua meciuri. Tot jucand in deplasare nu pare sa-i fie pe plac si n-a intarziat ca acest lucru sa ni-l arate, involuntar, drept pentru care a cedat cu 2-5, cu Nashville Predators, iar in urma cu putin timp a facut un joc slab, a fost 1-4 in infruntarea din meciul cu Anaheim Ducks.

Sunt doua echipe care nu trec prin cea mai buna perioada a lor, dar faptul ca LA King va juca acasa, sigur o sa-i fie un avantaj pe care trebuie sa-l converteasca. Pe de alta parte Islanders nu a iesit cu nimic in relief pe langa faptul ca a luat de doua ori mai multe goluri decat a inscris, mi s-a parut ca si victoria obtinuta dupa OT a fost ceva norocos, adversarii din acel meci avand ocazii bune de a fructifica inca din primele zece secunde ale prelungirilor.