Ponturi hochei – Mannheim – Schwenninger – DEL – 12.10.2018

Se reiau campionatele interne, iar DEL, prima liga de hochei pe gheata a Germaniei ne aduce in fata meciul dintre Mannheim – Schwenninger, din cadrul rundei a 10-a.

Favorita etapei, Mannheim trebuie sa-si demonstreze acest statut, dar cu siguranta poate incurca din nou planurile noaster, daca o sa urmeze acelasi plan pe care l-a aratat in ultimele patru runde. IN trei dintre ele a suferit infrangeri, dar chiar si asa ramane pe locul al doilea, cu un punct mai putin decat liderul la zi, Dusseldorf. Una dintre infrangeri a venit la finalul etapei trecute, atunci cand s-a putut bucura la un singur gol inscris, 1-4 a fost scorul meciului contra lui Eisbaren Berlin.

Partea buna este ca situatia de acasa este una buna, “SAP Arena” este locul unde s-a desfasurat mai bine si chiar daca a pierdut de doua ori in ultimele sase astfel de jocuri, a avut ghinion, meciurile acelea au fost impinse si decise in prelungiri.

Schwenninger este cel mai dorit adversari de echipele angrenate in DEL si asta pentru ca este de departe cea mai slaba. Ocupa ultimul loc, are un singur succes si acela venit dupa ce s-au disputat prelungiri, deci a stat, oarecum, la mana norocului. Mai mult decat atat, dupa ce in etapa trecuta a pierdut cu 1-3 in fata lui Koln, a ajuns la opt asemenea rezultate negative la rand, meciuri in care numarul de goluri inscrise a fost de patru.

Faptul ca Schwenninger joaca in deplasare face din ea victima sigura, a pierdut toate cele cinci meciuri disputate, intr-o maniera care a lasat de dorit pentru o echipa dintr-o prima liga considerabila, golaverajul acelor intalniri certifica acest lucru, 4-18.

Cred ca nici nu incape in discutie ca Mannheim pleaca drept favorita si daca o sa joace impotriva unui adversar la fel de slab ca si pana acum, probabil ca o sa treaca si daca jocul nu o sa fie la nivel maxim. De asemenea, acest pariu pare cel mai potrivit, cu toate ca apararea lui Schwenninger a lasat de dorit si a luat multe goluri.