Ponturi hochei – Mannheim – Straubing – DEL – 28.10.2018

Incepand cu ora 15:00, etapa cu numarul 15 din Germania DEL isi desfasoara meciurile si unul dintre ele este Mannheim – Straubing.

Mannheim este favorita jocului, nu avea cum sa fie diferit cand este echipa care se afla pe primul loc.  A reusit in etapa trecuta sa faca un meci de exceptie, 4-1 a fost scorul meciului contra Nurnberg. Nu este de mirare ca bate tot ce prinde, are a cincea victorie la rand si urmeaza din nou sa joace acasa, suprafata de joc extraordinar de incomoda pentru adversarele ei. Nu a mai pierdut in timpul regulamentar, jucand acasa, din 4 aprilie.

Are un jucator in forma, acesta este americanul Chad Kolarik, omul care a inscris de sapte ori, oferind alte opt pase decisive.

Straubing vine intr-un moment nu tocmai bun pentru ea, deoarece in etapa trecuta nu a evoluat deloc bine și rezultatul contra Wolfsburg a fost unul negativ, 1-2. Nu e prima data cand pierde, dar ce se intampla in ultimele jocuri incepe sa devina ingrijorator, a pierdut cinci din precedentele sase jocuri. Ce e drept, in deplasare s-a miscat bine, locul 7 pe care il ocupa se datoreaza si faptului ca are patru victorii in ultimele cinci deplasari.

Canadianul Jeremy Williams e cel mai activ, acesta a dat sapte goluri si a trimis alte sase pase de gol pentru colegii sai.

Chiar daca este implicata echipa de pe primul loc, jocul din start nu o sa fie unul facil. Totusi, forma de moment si valoarea jucatorilor conteaza enorm si aici Mannheim este cu mult in fata lui Straubing, astept sa se vada asta si in rezultat, gazdele sa castige din nou.