Ponturi hochei – Minnesota Wild – Arizona Coyotes – NHL – 17.10.2018

De la ora 03:30, pe “Xcel Energy Center” are loc Minnesota Wild – Arizona Coyotes, joc ce face parte din cadrul programului NHL.

Meci slab din nou facut de Minnesota Wild, asa cum m-am si asteptat, a pierdut cu 2-4 contra celor de la Nashville Predators, intr-o intalnire care nu avea cum sa se termine diferit. Cu toate astea, a fost a patra infrangere suferita in cele cinci meciuri si nu este deloc motiv de bucurie, deoarece se afla pe locul 12 in Conferinta de Vest, cu 4 puncte, avand si -6 in dreptul golaverajului. Pentru moralul echipei este bine ca toate punctele reusite au venit ca urmare a disputelor din “Xcel Energy” acolo au avut loc teri jocuri, toate s-au terminat fara infrangere in timpul regulamentar, desi a pierdut doua dintre ele, s-a intamplat jucand in deplasare.

Cota Arizonei este in usoara scadere, piata a plecat de la 3.30, ajungand la 3.15 in aceasta faza. Totusi, echipa nu este una de temut, in jocul anterior n-a reusit sa inscris, fiind a treia infrangere din ultimele patru meciuri in care cedeaza fara sa isncrie si acest lucru nu ii face deloc cinste. Ea se afla pe ultimul loc in Divizia Pacific, acolo unde are doua puncte si alea venite dupa ce a castigat in prelungiri. Daca exista o parte buna, aceasta este ca succesul a venit in una dintre cele doua deplasari avute, jocul fiind mereu unul lipsit de spectacol, mereu s-au dat cel putin patru goluri.

Este o alegere interesanta varianta golurilor putine, cel putin Coyotes nu a excelat la acest capitol, are trei goluri inscrise in patru meciuri si de trei ori mai multe goluri primite. Pe langa faptul ca astept o replica pe masura a celor de la Minnesota, care, jucand acasa, sa fie motivati si sa scoata un rezultat bun, nu vad ca ar putea face asta cu multe goluri inscrise in meci. In cel mai recent meci direct, disputat in luna martie, a fost 3-1 pentru Minnesota Wild.