Ponturi hochei – Munchen – Iserlohn – DEL – 28.10.2018

Etapa cu numarul 15 din Germania DEL vine cu un duel intre Munchen – Iserlohn, programata sa inceapa de la ora 15:00.

Munchen este pe podium si e normal sa isi doreasca mai mult, iar asa cum o acorda cotele si cifrele, e normal sa fie favorita. E campioana en-titre, iar faptul ca inca nu detine sefia DEL este pentru ca s-a concentrat mai mult pe Champions League, reusind sa se califice in playoff. In campionatul intern este pe locul trei, are 27 de puncte, cu sase mai putine decat Mannheim. Vine motivata, in etapa trecuta a facut instructoe cu Augsburg, 2-0 a fost scorul, in ceea ce a fost a patra victorie la rand.

Mauer Frank e omul cel mai activ, are cinci goluri si sapte pase de gol.

Ce se intampla cu Iserlohn este de pus pe ganduri, are cel mai bun atac si cea mai slaba aparare, iar jocurile din ultimul timp nu ofera consistenta unei echipe aflate pe loc de playoff, respectiv pozitia a opta, cu 20 de puncte.  In etapa trecuta ne-a oferit ce asteptam cu totii sa vedem, o victorie spectaculoasa, in care s-a impus cu 6-3 de data aia in fata lui Dusseldorf. Evident, cum este cea mai ofensiva echipa, da si cei mai buni doi jucatori, Jonathan Matsmuto si Anthony Camara.

Cred ca un meci spectaculos este ce trebuie sa vedem, in special cand asta s-a intamplat in sapte din ultimele opt meciuri directe. Normal as miza pe victoria echipei gazda, iar faptul ca avem angrenata echipa cu cea mai slaba aparare si cel mai bun atac vine ca un argument solid in a merge spre un pariu pe goluri, cel putin cinci.