Ponturi hochei – Nashville Predators – Boston Bruins – NHL – 04.11.2018

Este capabila formatia gazda sa isi tina prima pozitie? Nashville Predators – Boston Bruins are loc de la ora 02:00, in “Bridgestone Arena”.

Nashville Predators este din nou in revenire de forma, a reusit in ultimele doua meciuri sa castige fara probleme si in fata unor echipe de la care asteptarile erau suficient de mari. A fost 4-1 in dubla cu Vegas Golden Knights si Tampa Bay Lightning. NU ne suprinde faptul ca nu primeste goluri, are a doua cea mai sigura defensiva, ceea ce a contribuit din plin laprimul loc pe care il ocupa in Conferinta de Vest, acolo unde are 20 de puncte, cu doua mai multe decat Vancouver Canucks, avand si doua mecuri in minus. Interesant este ca toate cele trei infrangeri suferite de Predators au venit cand a jucat acasa si toate in timpul regulamentar, in timp ce alte patru partide au insemnat victorii.

Forma celor doua echipe nu este una cu atat de mult diferita, deoarece Boston Bruins a reusit in ultimele patru meciuri sa castige de trei ori si de fiecare data s-a intamplat acest lucru in timpul regulamentar. Cel mai recent succes a venit in urma cu doar cateva zile, a evoluat pe terenul Carolinei Hurricanes, reusind sa castige cu 3-2, golurile victoriei apartindu-I lui Brad Marchand, jucator care a ajuns la patru goluri si alte 11 pase de gol. Prin prestatiile avute, canadianul, alaturi de colegii sai, au ajuns pe locul al doilea in Conferinta de Est, la un singur punct in spatele celor de la Tampa Bay Lightning.

Cum sunt echipe pozitionte in primele doua locuri ale Conferintelor din care fac parte, este un punct de plecare important in alegerea pronosticului. Ultimele cinci jocuri au fost mereu castigate de echipa care a jucat acasa, Predators avand 3-2 la acest capitol. Nu spun ca este deloc un meci usor, dar mi-au placut cele doua ofensive, care nu au dat deloc inapoi atunci cand au avut ocazia si drept consecinta, am avut goluri venit din partea lor. Pe de alta parte, trebuie sa luam in calcul faptul ca au aparari bune si acest lucru vine sa contrazica decisiv faptul ca putem avea un meci spectaculos.