Ponturi hochei – New Jersey Devils – Colorado Avalanche – NHL – 19.10.2018

Nu inainte de ora 02:00, in “Prudential Center” din Newark, avem New Jersey Devils – Colorado Avalanche, intr-un meci pe care NHL il are programat.

New Jersey Devils a mai fost favorita si in alte meciuri si nu si-a dezamagit fanii, fiind singura echipa cu punctaj maxim dupa cele patru meciuri pe care le-a disputat. In meciul anterior a fost cazul stelelor de la Dallas sa cada, acestea au pirdut cu 0-3, insa, Jersey a profitat mereu ca a jucat acasa, in arena proprie. Pe locul 4 in Conferinta de Est, “diavolii” s-au aparat cel mai bine, apana in acest moment avand patru goluri primite si acelea mereu cand a fost deja la conducerea jocului, ceea ce spune multe, ca nu cedeaza teren.

Kyle Palmieri este omul cel mai activ din lotul lui New Jersey, atacantul american a fost angrenat acum in sapte faze, toate acestea au reprezentat goluri.

Colorado Avalanche s-a bazat pe finlandezul Rantanen si canadianul MacKinnon, acestia sunt cei mai activi hocheisti de pana acum, in total au fost angrenat in 17 goluri din cele 36. Nu putem spune ca este o atmosfera tocmai relaxata in lotul echipei, in etapa trecuta a pierdut la New York, cu scorul de 2-3, avand nevoie de prelungiri pentru a face acest lucru, asa cum s-a intamplat si in urma cu doua intalniri. Pare ca are probleme cand intra in OT, ceea ce poate sa fie un bun prilej de a juca la live, daca avem aceasta ocazie. Cele doua infrangeri la rand au facut-o sa piarda putin teren, acum ocupand locul 6 in Conferinta de Vest, insa, in mod paradoxal, stie sa se apere.

In mod normal sunt tentat sa cred ca Jersey se poate impune din nou fara probleme, dar lucrurile nu sunt deloc atat de simple, avand in vedere ca intalneste si o echipa destul de buna, chiar daca a avut mici probleme. Cu toate astea, cum ambele se apara suficient de bine, prefer varianta golurilor putine, o optiune menita sa acopere mai multe rezultat, aici implicand si o victorie a uneia sau a alteia.