Ponturi hochei – New Jersey Devils – Washington Capitals – NHL – 12.10.2018

Se joaca la foc automat in NHL, New Jersey Devils – Washington Capitals este meciul programat sa se dispute de la ora 02:00, sub cupola “Prudential Center”.

New Jersey Devils a avut aproape o saptamana sa-si traga sufletul de la meciul castgiat contra celor de la Edmonton Oilers. A fost 5-2 atunci, in singurul meci disputat pana acum si asta din cauza amicalului cu elvetienii de la Berna, din cadrul NHL Globas Series. Kyle Palmieri a continuat sa fie util echipei sale si la cei 27 de ani a inscris doua dintre goluri, unul dupa nici macar un minut de stat pe gheata. De astfel, statutul de echipa gazda pare sa-i fie favorabil lui Devils, echipa care a pierdut o singura data in timpul regulamentar, in ultimele zece asemenea jocuri, aici contorizand si ce s-a intamplat in pre-sezon

Campioana revine pe gheata dupa nici 48 de ore de la ultimul gol inscris in poarta celor de la Vegas Golden Knights, in reeditarea finalei Stanley Cup de sezonul trecut. Din nou s-a vazut suprematia lui Washington Capitals, echipa care a dispus cu 5-2, in fata a peste 18 000 de persoane stranse sa ofere aplauzele de rigoare. Rusul Evgeny Kuznetsov a fost in centrul atentiei, si-a adus contributia substantial la actiunile reusite ale echipei sale. Cu sapte asemenea incursiuni, el a bifat deja trei goluri si patru pase de gol. Acelasi jucator rus a reusit si in editia trecuta sa impresioneze, a avut 116 actiuni complete, acela fiind cel mai bun sezon al sau din NHL.

Cu trei meciuri spectaculoase in care mereu a inscris de cel putin cinci ori, Washington Capitals este echipa de la careeu am asteptari mari sa ridice in picioare chiar si fanii lui Devils. De astfel, in ultimele patru meciuri directe mereu am avut spectacol la puterea a doua, cel putin de cinci ori s-a auzit goarna din arena. In cele doua de anul aecsta, Kuznetsov a fost mereu pasator.