Ponturi hochei – Nizhny Novgorod – Kazan – KHL – 05.11.2018

14.04.18. Чемпионат КХЛ сезона 2017/18. Финал. «Ак Барс» (Казань) - ЦСКА (Москва). Владимир Ткачёв, Валерий Ничушкин. |14.04.18. KHL Championship 2017/18. Final. Ak Bars (Kazan) - CSKA (Moscow). Vladimir Tkachyov, Valery Nichushkin.

De la ora 16:00, KHL-ul vine cu o serie de partide mai mult decat inresante, iar printre ele se numara si Nizhny Novgorod – Kazan, un joc in care echilibrul pare ca domneste, fiind angrenate echipe din locurile de playoff ale Conferintei de Est.

Nizhny Novgorod are doi jucatori ce nu vor putea juca din cauza unor accidentari, dar in ciuda acestor absente ale atacantilor Vladumir Galuzin si Anton Shenfeld, aceasta a reusit sa obtina rezultate notabile in ultimele meciuri si sa urce pe locul 6 in Conferinta de Est, acolo unde si-a trecut in cont 32 de puncte. A reusit in etapa trecuta sa obtina o victorie usoara, profitand de faptul ca joaca pe teren propriu si-a consolidat procentaul bun, cu acel 3-1 contra Ufei. A fost a patra victorie la rand, meciuri in care de doua ori a castigat jucand pe teren propriu.

Denis Parshin este principalul om din atacul echipei, atacantul in varsta de 32 de ani a inscris zece goluri si de alte noua ori le-a fost de ajutor altor atacanti, trimitand pase de gol.

Portarul celor de la Kazan nu va putea juca, Alexander Sharychov, titular in sapte meciuri este accidentat, la fel ca atacntul Fyodor Malykhin. Se pare ca norocul nu a fost de partea ei si zic asta pentru ca a fost 2-2 dupa cele trei perioade ale disputei cu Niznekamsk, un duel in care loteria penalty-urilor a decis ce se va intampla la final. Cu toate ca a pierdut noua meciuri, continua sa fie pe podium, ea ocupand locul al trelea, cu 35 de puncte, la 15 lungimi in spatele lui Ekaterinburg, liderul absolut din Est.

Are si Kazan un om important de gol, cehul Jiri Sekac a facut 25 de faze decisive pentru formatia sa, noua dintre ele fiind goluri si restul pase decisive.

Mi-au placut mecurile lor directe, contrar faptului ca sunt echipe care fac parte din aceeasi Conferinta, am vazut jocuri solide. De trei ori adversare in 2018, de fieare data Kazan s-a impus si am avut parte de de cel putin sase goluri. Nu cred ca merita sa riscam o dubla sau un solist pentru acest meci, vad ca nu sunt echipe care sa joace punand mult accentul pe defensiva, din acest motiv optez pentru un joc pe goluri, cel putin cinci goluri.