Ponturi hochei – Niznekamsk – Ufa – KHL – 05.11.2018

In hocheiul pe care KHL il pune la dispozitie avem un duel interesant, de la ora 16:00, pe “Neftekhimik Arena” se va juca Niznekamsk – Ufa.

Se pare ca Niznekamsk are nevoie de prelungiri pentru a se putea impune, a fost norocoasa in jocul anterior, reusind sa treaca cu 3-2 de Kazan, intr-un joc pe care l-a disputat in rol de echipa gazda. Datorita rezultatului si-a pastrat locul 8 in clasament, acolo unde ar merge in playoff daca se situa la fel si cand se trage linie. Pe de alta parte, are probleme mari in ceea ce priveste golurile primite, cu 62 asemenea goluri n-a lasat o impresie buna si mai mult decat atat, acasa nu are deloc un bilant favorabil, sase victorii din 13 meciuri este extrem de putin.

Finlanda ii da lui Niznekamsk cel mai activ jucator. Pentru prima oara in KHL, la o echipa din Rusia, Juuso Puustinen a inscris 13 goluri si a dat alte 7 pase de gol.

Ufa a inceput sa vina pe o panta descendenta, se pare ca rezultatele din ultimele jocuri au fost destul de importante, deoarece a cazut pe locul 7 in Conferinta de Est, avand 31 de puncte. Putea sa fie mai sus, dar esecul a venit pe banda rulanta, dupa acel 1-3 cu Nizhny Novgorod, a ajuns la trei asemenae rezultate, meciuri in care a inscris de sase ori. Intr-adevar, hocheistii antrenati de canadianul David Nemirovsky nu merg foarte bine in deplasare, insa, bilantul este unul usor pozitiv, cu sase victorii si cinci infrangeri, dar patru din ultimele cinci astfel de intalniri au fost infrangeri.

Stiu ca nu este deloc un meci usor, insa, faptul ca joaca acasa si vine dupa o serie de patru victorii destul de usoara, cred ca Niznekamsk are cel putin un plus din punct de vedere al moralului. N-a dezamgit nici ca joc, in singurul meci direct din acest an a trecut cu 3-1, atunci jucand in deplasare. Una peste alta, astept un meci echilibrat, in urma caruia nu ar fi deloc surprinzator sa vedem si prelungiri.