Ponturi hochei – OMSK – Kunlun – KHL – 05.11.2018

Una dintre partidele de la ora 16:00 se va juca intre OMSK – Kunlun, infruntare ce face parte din Conferinta de Est a KHL-ului, poate cea mai spectaculoasa liga din Europa.

OMSK, spre deosebire de celelalte echipe, nu joaca pe teren propriu si asta trebuie sa fie un dezavantaj, care cel putin prin rezultate nu se vede. A reusit ca in meciul din etapa trecuta sa treaca cu 3-1 de Vladivostok. Pe langa faptul ca a fost a patra victorie din ultimele cinci etape, ea se afla pyr locul al doilea in Est, cu 38 de puncte, la 12 lungimi in spatele liderului detasat.

Un aport important l-a avut si il are Sergei Shirokov, omul din atac a dat 13 goluri si inca 8 pase de gol. Parte dintre ele au venit acasa, unde are 13 jocuri si in cont adunate 19 puncte.

Kunlun Red Star va avea o misiune grea, dar moral s-a stabilizat si trrbuie sa vedem un joc ceva mai bun al ei. In etapa anterioara am vazut-o cum se poate risica deasupra adversarului, bifand un succes muncit, 2-1. Ocupa locul 9, cu 24 de puncte, problemele principale venind din dreptul golaverajului. Nu-i deranjata de faptul ca joaca in deplasare, pentru o echipa de nivelul ei pot spune ca s-a miscat bine, acumuland 17 puncte, cu mentiunea ca primeste usor goluri.

Taylor Beck pare un jucator care sa decida de unul singur meciurile in favoarea lui Kunlun, canadianul avand opt goluri si zece goluri.

E foarte greu meciul si spun asta pentru ca nu stim la.ce sa ne asteptam de pa Kunlun. Face o serie de jocuri proaste si renaste dij propria cenusa cand te astepti mai putin. Totusi, pot spune ca nu ezceleaza prin a inscrie goluri si aici OMSK ar putea profita, sa inchida bine poarta si sa iasa victorioasa, cum.cred si casele de pariuri ca o sa se intample, punand la bataie o cota mai buna.