Ponturi hochei – Philadelphia Flyers – Florida Panthers – NHL – 17.10.2018

De la ora 02:00, pe “Wells Fargo Center” avem Philadelphia Flyers – Florida Panthers, un joc pe care il programeaza NHL, cel mai spectaculos campionat de hochei pe gheata din lume.

Philadelphia Flyers este o echipa cu potential, a reusit performante de-a lungul istoriei clubului, dar ce se intampla pana acum este usor confuz, ea se afla pe locul 13, cu 4 puncte. In urma cu doar cateva zile a fost pusa in postura de echipa pierzatoare, dezamagirea a fost cu atat mai mare cu cat a pierdut jucand in arena proprie, 0-1 a fost scorul meciului contra lui Vegas Golden Knights. Pare ca “Wells Fargo” este o arena unde nu se simte ca ea este incurajata de propriul auditoriu. Din doua jocuri avute acasa, Philly n-a dat randamentul asteptat si este una dintre cele doua echipe care n-au reusit sa obtina nici macar un punct, golaverajul lasa mult de dorit, a marcat de doua ori si a primit noua goluri.

Florida Panthers nu este nici ea mai presus, dupa trei meciuri jucate are un singur punct si acela dupa partida din runda inaugurala, cand a fost 1-1 cu Tampa Bay, in timpul regulamentar. Urmatoarele doua meciuri au fost stranse, mi-a placut ca n-a cedat chiar daca a fost mereu condusa si cu mai multe goluri, insa, la final a pierdut la diferenta minima. La fel a fost cazul si in etapa trecuta, a jucat acasa, dar a pierdut cu 2-3 contra lui Vancouver Canucks. A fost duelul care a mentinut-o pe ultimul loc in Conferinta de Est, find si echipa cu cele mai putine goluri inscrise, dar, paradoxal, are si foarte putine goluri incasate.

Un duel intre Flyers si Panthers a fost decis de echipa gazda, fie ca a fost vorba despre prelungiri, in ultimele cinci dueluri directe am avut succesul gazdelor. Totusi, Philadephia mi s-a parut o echipa care stie mai bine sa atace, aici astept sa fie cheia si pana la urma cel putin un egal sa vina de partea echipei care joaca acasa.