Ponturi hochei – Pittsburgh Penguins – Vancouver Canucks – NHL – 17.10.2018

Miercuri dimineata, de la ora 02:00, in “PPG Paints Arena” se va disputa Pittsburgh Penguins – Vancouver Canucks, duel din NHL.

Pittsburgh Penguins este favorita aproape certa in disputa de miercuri dimineata, cu toate ca jocul este unul contradictoriu cu asteptarile pe care le am de la ea, avand in vedere ca este greu sa lege doua victorii consecutive. Mai mult decat atat, in ultimul meci jucat a fost ghinionista, a pierdut dupa executarea loviturilor de pedeapsa, unde Malkin si Crosby au fost cei doi hocheisti care au ratat, in timp ce oamenii care au reprezentat Montreal Canadiens au inscris. A cazut pe locul 9 in Conferinta de Est, acolo unde are cinci puncte acumulate, cu -2 in dreptul golaverajului.

Rusul Evgeni Malkin este din nou omul cel mai activ, cu opt actiuni avute, dintre care un singur gol si alte sapte pase.

Vancouver Canucks nu este nici ea intr-o forma excelenta, din cinci meciuri are trei victorii si doua infrangeri, meciuri care au fost finalizate in timpul regulamentar. Poate din punct de vedere moral sta mai bine pentru ca a castigat ultimele doua jocuri. De fiecare data pusa in postura de a juca in deplasare, a facut un joc bun, a castigat cu 4-1 contra celor de la Tampa Bay Lightning, pentru ca in urma cu putine zile sa stie mai bine sa-si gestioneze actiunile ofensive pe care le-a avut, introducand pucul de trei ori in poarta Floridei Panthers, drept pentru care s-a bucurat de succes.

Suedezul Elias Pattersson, aflat la primul sau duel in NHL, dat fiind faptul ca este un tanar in varsta de 19 ani, este cel mai activ om din ofensiva, are opt actiuni, dintre care cinci goluri si trei pase de gol.

Cu un joc mai convingator in ultimele jocuri, Vancouver Canucks vine cu moralul scorurilor pozitive obtinute si in precedentelor doua intalniri directe, meciuri in care Vancouver a castigat cu 4-2 si 5-2. Inclin sa cred ca Penguins este o cu totul alta echipa decat ne-a aratat, pe teren propriu a obtinut ambele victorii, insa, chiar daca este favorita in opinia agentiilor de pariuri, astept sa vedem goluri. Ambele au inscris destul de mult si astept sa tina sus acest nivel.