Ponturi hochei – Podolsk – Yaroslavl – KHL – 05.11.2018

03.03.18. Чемпионат КХЛ сезона 2017/18. «Йокерит» (Хельсинки) - ХК «Сочи» (Сочи). Райан Заполски. |03.03.18. KHL Championship 2017/18. Jokerit (Helsinki) - HC Sochi (Sochi). Ryan Zapolski.

O noua etapa din KHL vine in chiar prima zi a saptamanii, de la ora 16:00, Podolsk – Yaroslavl se va disputa.

Podolsk va pleca din nou cu sansa a doua, agentiile de pariuri ne vor da de trei ori miza pariata daca aceasta o.sa castige. Trebuie sa stiti ca problemele se tin lant de aceasta, a suferit inca o infrangere in etapa trecuta si a cazut pe locul 8 in Conferinta de Vest, acolo unde poate sa isi piarda locul de playoff. Kunlun s-a numit ultima formatie intalnit si cu toate ca a jucat acasa, a pierdut cu 1-2, fiind pentru a sasea oara cand pierde, in ultimele sapte meciuri. Ce e drept, de putine ori s-a intamplat sa se faca de rusine si sa cedeze la mai mult de doua goluri

Finlandezul Miro Aaltonen este principalul pericol pentru poarta adversarilor, atacantul in varsta de 25 de ani a reusit sa fie parte decisiva in 22 de actiuni ale echipei sale, 12 dintre ele fiind goluri si alte 10 au reprezentat pase.

Yaroslavl a revenit cu o victorie si a reusit sa isi pastreze locul 4 ocupat in Vest, cu 34 de puncte. Slovan Bratislava a fost formatia de care s-a descotorosit cu usurinta, 3-0 fiind scorul acelei partide. Mai mult, nu a dat inapoi cand a jucat in deplasare, si-a trecut in palmares patru victorii in precedentele cinci asemenea jocuri. Evident, asa cum este si normal, principalul sau om de gol este Andrei Loktionov, autor a sapte goluri si alte 17 pase de gol, fiind al cincilea cel mai bun pasator din cadrul KHL.

Primul meci direct din sezonul asta a fost castigat de Yaroslavl, o echipa care s-a impus cu 4-3 si pe care forma de moment o indica si acum favorita. Intr-adevar, avand in vedere si faptul ca Podolsk nu cedeaza la scor multe partide, ar fi de luat in calcul un meci stransa, insa, cum una dintre ele trebuie sa castige, Yaroslavl si asta pentru ca intalneste o echipa depasita complet in jocurile din ultimele saptamani.