Ponturi hochei – San Jose Sharks – Calgary Flames – NHL – 12.11.2018

Luni dimineata, de la ora 04:00, pe “SAP Center” avem meciul dintre San Jose Sharks – Calgary Flame, din cadrul programului pe care NHL il ofera.

San Jose Sharks nu ne-a impresionat deloc pana acum, din contra, as putea spune ca in urma ultimelor rezultate ne-a dezamagit, pierzand usor la Dallas (3-4), iar apoi cu St. Louis Blues (0-4), intr-un moment in care randamentul a fost unuo destul de scazut. Totusi, ramane o echipa de prima jumatate in Conferinta de Vest, ocupand locul 7, cu 19 puncte, doar trei puncte fiind intre ea si echipa de pe locul al doilea. Nici jocurile de acasa par ca nu o pun foarte mult in valoare, cel putin pana in momentul de fata, San Jose Sharks a inregistrat patru victorii si trei infrangeri, marcand aproape la fel de multe goluri pe cat de multe a primit.

Situatia este mai stabila in ceea ce o priveste pe Calgary Flames, aceasta s-a descurcat bine in ultimele meciuri, de la inceputul lunii si pana in prezent are cinci meciuri jucate, patru dintre ele fiind victorii pe care le-a obtinut de multe ori cu scor apropiat, diferenta maxima fiind de doua goluri. In meciul jucat anterior a fructificat o ocazie buna, castigand cu scor de fotbal in disputa cu Los Angeles Kings, 1-0. E bine pentru ea ca s-a tinut aproape de podiumul Vest-ului, Flames fiind a patra echipa din Conferinta, insa, impresioneaza prin numarul destul de mare de goluri pe care il marcheaza 55, dar si luand destul de multe goluri pentru o echipa care se afla in jumatatea superioara, avand 53 de goluri incasate.

Am fost mai mereu obisunuiti sa vedem meciuri deschise intre cele doua, indiferent ca s-au intalnit pe final de sezon sau mai devreme, cum s-a intamplat de patru ori in 2018, de fiecare data s-au dat cel putin sase goluri. Ce e drept, cele mai recent doua intalniri au avut loc in pre-sezon, dar chiar si in aceste conditii nu imi schimb parerea si faptul ca primesc usor goluri, dar si inscriu, trebuie sa fie un motiv de a juca pe goluri.