Ponturi hochei – Toronto Maple Leafs – Los Angeles Kings – NHL – 16.10.2018

Continuam seria meciurilor din NHL cu o partida pe care o putem vedea marti dimneata, de la 02:30. Se joaca in “Scotiabank Arena”, acolo unde Toronto Maple Leafs – Los Angeles Kings este jocul care aduce lumea la gheata.

Toronto Maple Leafs este intr-o forma excelenta, a reusit din nou sa faca victime celebre, de data asta i-a cazut prada Washington Capitals, echipa de care a dipus in urma cu doar doua zile, cu scorul de 4-2. Am avut un nou meci spectacol, in care canadienii au iesit la rampa prin jucatori importanti, precum Matthews si Bielly, acestia fiind si cei mai buni din topul marcatorilor. In total, acestia au ajuns la 27 de actiuni. Conform cifrelor, nu avea cum sa nu fie sus, Maple Leafs conduce Conferinta de Est, avand 10 puncte dupa sase meciuri, dar si de departe cea mai activa ofensiva, pana acum are o medie de goluri, 4.8 per meci.

Los Angeles Kings a luat cele mai multe goluri intr-un meci, din cinci dispute, pana la meciul cu Ottawa avea sase goluri. In prezent are 11, deoarece californienii au cedat cu 1-5 in acel joc, jucat tot in deplasare, in Canada, unde des s-a lovit de probleme. Ramane aproape de mijlocul clasmentului Conferintei de Vest, este pe locul 9, cu 5 puncte, dar un gol in minus in dreptul golaverajului. Pe de alta parte, statutul de echipa vizitatoare pe care Los Angeles Kings l-a avut de trei ori pana acum, a venit cu cele doua infrangeri in timpul regulamentar de pana acum, a fost acel 1-5, cat si un 1-2, contra lui Winnipeg Jets.

Clar cifrele gazdelor sunt cu mult peste cele ale lui Los Angeles Kings, iar acest fapt vine clar sa ma convinga ca cel mai asteptat rezultat este din nou o victorie a gazdelor. As vrea sa cred ca Toronto Maple Leafs poate duce mai departe seria victoriilor, sa fie prima formatie a acestui sezon care ajunge la cinci victorii consecutive, meciuri in care mereu a inscris de cel putin patru ori, cum a fost cazul.