Ponturi hochei – Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins – NHL – 19.10.2018

De la ora 02:00, in “Scotiabank Arena” avem disputa in care Toronto Maple Leafs – Pittsburgh Penguins isi vor masura fortele, din cadrul NHL.

Toronto Maple Leafs are parte de un parcurs pe care nici ea nu-l astepta si dupa sapte meciuri jucate se afla pe primul loc in Conferinta de Est, cu 12 puncte. Atacul este principala arma si vinovati pentru acest lucru sunt mai multi jucatori, Matthews este printre ei, americanul este cel care conduce in topul marcatorilor, cu zece goluri si alte sase pase decisive. Cu sase victorii si o singura infrangere, formatia canadiana a facut victime echipe destul de bune. In meciul jucat anterior a aratat din nou o demonstratie de forta jucand in aceeasi arena precum meciul de vineri dimineata, unde a dispus cu 4-1 de Los Angeles Kings.

Pittsburgh Penguins este serios pusa in garda de forma de moment a adversarei sale si pntru a face un joc mult mai bun are nevoie de ceva in plus. In ultimele patru meciuri jucate a pierdut de trei ori, iar asta nu a fost deloc un plus. Mai mult decat atat, maniera a lasat mult e dorit, asa s-a intamplat si in ultimul meci, cand a avut statut de echipa gazda si a pierdut cu 2-3, dupa prelungiri, in fata celor de la Vancouver Whitecaps. Este pe 10 in Conferinta de Est, und are stranse sase puncte, insa, are probleme destul de mari cu apararea si asta pentru ca de multe ori s-a vazut in postura de a incerca sa revina pe tabela si a fost aproape imposibil.

As zice ca este un derby si asta pentru ca sunt echipe care s-au mai intalnit cu alte ocazii importante, iar asta as vrea sa cred ca implica mai mult decat dorinta de victorie. Totusi, cum Toronto Maple Leafs are destul de multi jucatori in topul celor mai buni marcator, inclin sa merg pe varianta golurilor multe, asa cum s-a si intamplat in ultimele patru intalniri directe, dispute in care sapte goluri s-au inscris cel mai putin.