Ponturi hochei – Trinec – Karlovy Vary – Extraliga – 02.11.2018

Una dintre partidele pe care oferta din hochei pe gheata o are listata, are loc in Extraliga din Cehia si se joaca intre Trinec – Karlovy Vary, incepand cu ora 18:00.

Trinec a inceput sa mearga vine de doua saptamani, reusind in tot acest timp sa fie o formatie mult mai atenta in aparare, drept pentru care, trei din cele patru meciuri disputate au fost victorii. Poate nu pierdea nici atunci, dar loteria prelungirilor si-a spus cuvantul. Ramane pe locurile de playoff, fiind pe 9, cu 23 de puncte. Tot pozitiv este si golaverajul, atacul lui Trinec marcand de sase ori mai multe goluri decat a primit. Lukas Krajicek are cinci goluri si noua pase de gol, fiind cel mai activ om din lotul acesteia, pe faza de atac.

Karlovy Vary este cea mai de succes echipa a ultimelor sase etape, reusind ca de fiecare data sa isi surprinda adversarul si sa iasa triumfatoare. La fel s-a intamplat si in disputa pe care a avut-o in deplasare. Michal Pluthar a inscris unicul gol al meciului, atunci cand echipa lui era in superioritate. A urcat si ea pe loc de playoff, pe locul zece, cu 22 de puncte. In schimb, una dintre cele mai categorice victorii ale acestui sezon au venit cu cei de la Karlovy Vary in deplasare, acolo unde au castigat ultimele doua asemenea jocuri, unul dintre ele s-a incheiat cu 7-1, cu Pardubice.

Ultimele sase meciuri directe au fost victorii ale celor de Trinec. A fost 2-0 in ua cu cinci saptamani, pe 21 septembrie a avut loc acest duel. Tind sa cred ca atacul oaspetilor o sa isi aduca contributia pe tabela si acum, este a treia cea mai ofensiva echipa din Ekstraliga. Pare ca acel esec din meciul direct a fost unul care a propulsat-o pe Karlovy si o cred capabila sa puncteze de cel putin doua ori.