Ponturi hochei – Vegas Golden Knights – Buffalo Sabres – NHL – 17.10.2018

skates against the New York Rangers at Madison Square Garden on January 3, 2017 in New York City. The Sabres defeated the Rangers 4-1.

Un ultimul meci al diminetii de miercuri se joaca pe “T-Mobile Arena”, locul unde se vor infrunta Vegas Golden Knights – Buffalo Sabres, disputa din cadrul NHL.

Vegas Golden Knights este departe de echipa care juca finala Stanley Cup, ea pana acum a acuzat din plin cele sase jocuri, drept pentru care este pe locul 13, cu 4 puncte. In Vest este greu sa se mai impuna, dar chiar si asa, marcheaza foarte putin si a primit multe goluri, are una dintre cele mai abordabile defensive. Cu toate astea, a pus capat seriei de trei infrangeri la rand de care a avut parte, Cody Eakin reusind sa inscrie unicul gol al disputei avute pe terenul Philadelphiei Flyers. A fost a doua reusita a canadianului in varsta de 27 de ani.

Buffalo Sabres este in revenire de forma, a reusit sa urce pe locul 7 in Conferinta de Est, cu sase puncte. Doua dintre ele au venit in meciul jucat anterior, atunci cand a facut un joc defensiv foarte bun, scorul meciului contra Arizonei Coyotes s-a incheiat cu succesul cu 3-0. Ca s-a jucat din nou in deplasare este de bun augur, deoarece increderea a crescut, dat fiind faptul ca acela a fost primul joc pe care l-a disputat in deplasare. Pe de alta parte, inca duce in spate infrangerea la scor suferita in jocul contra lui Colorado Avalanche, ducand acest lucru la un golaveraj negativ, are cu doua goluri mai putine inscrise decat numarul celor primite.

As putea spune ca Buffalo si-a facut incalzirea pentru acest joc, cu o victorie lejera la prima ei deplasare. Contrar acestui lucru, as vrea sa-mi indrept atentia spre jocurile pe care Vegas le are acasa, in singurul meci avut s-au dat sapte goluri. Cred ca Sabres are si ea suficient curajos, suficient as spune pentru a incepe jocul ofensiv, la fel si Vegas, incercand sa arate ca pot face o partida asteptata de noi.