Ponturi hochei – Washington Capitals – Dallas Stars – NHL – 04.11.2018

De la ora 01:00, in “Capital One Arena” avem infruntarea dintre Washington Capitals – Dallas Stars, duelul fiind programat in NHL.

Washington Capitals este o echipa capabila ca pe teren propriu sa castige fiecare meci pe care il disputa si realizarile din editia trecuta ne-a confirmat foarte bine acest lucru. In etapa trecuta a jucat in deplasare, acolo unde a pierdut cu 4-6 in fata lui Montreal Canadiens, acela fiind al treilea meci la rand in care nu castiga in timpul regulamentar. Se aflape un loc de mijlocul clasamentului, cu 12 puncte stranse in Conferinta de Est, Capitals ocupa locul 10, asteptandu-se mai multe de la meciul de duminica dimineata. Interesant este ca desi a pierdut de doua ori in meciurile de acasa, unul singur a venit in timpul regulamentar si se intampla in urma cu trei saptamani.

Dallas Stars este in revenire, a reusit in meciul trecut sa plece cu toate punctele de la Toronto, 2-1 a fost scorul duelului cu Maple Leafs, fiind a patra partida castigata in ultimele cinci meciuri. Evident, victoriile n-au ramas nerasplatite, texanii au urcat pana pe locul 10 in Conferinta de Vest, reusind sa acumuleze 14 puncte. Marcheaza destul de mult pentru o echipa din a doua jumatate, dar un lucru trebuie remarcat, Dallas Stars este echipa cu a treiadefensiva din aceasta parte a campionatului, dupa cele ale Arizonei Coyotes si Nashville Predators, echipa care se si afla la conducere.

Deloc usor pentru amele echipe, Capitals a stiut ca in 2018 sa isi arate suprematia si sa castige singurul meci direct pe care l-a avut contra lui Dallas, tot intr-o infruntare disputata in “Capital One Arena”. In acelasi timp, trebuie sa remarcam si faptul ca s-au inscris multe goluri, cel putin cinci in ultimele noua asemenea jocuri, iar daca se va respecta traditia si mereu cand s-au intalnit in ultimii doi ani se vor inscrie din nou goluri. Capitals are o defensiva usor de invins, atacul aratandu-se si el dispus sa compenseze acest lucru