Ponturi Liga 3: Cota de 1.85 – 19.03.2021

Ponturi Liga 3 : Cota de 2.10 - 27.03.2021
Incepe o noua etapa de Liga a 3-a

Ponturi Liga 3: Cota de 1.85 – 19.03.2021

Iata-ne in fata unei noi etape de Liga a 3-a. Doua meciuri care par dezechilibrate din Seria a 9-a imi fac cu ochiul si sper ca argumentele aduse sa fie primul pas spre o dubla castigatoare.

Mizam pe echipele din judetul Cluj

In primul rand, vorbim de Unirea Dej. Am vorbit in repetate randuri pe site de echipa condusa de Dragos Militaru. Practica cel mai frumos joc din aceasta serie si lucrul asta se vede si in clasament. Aflata pe primul loc, la 5 puncte de Metalurgistul Cugir si 8 de Avantul Reghin, clujenii cauta etapa de etapa sa se apropie de calificarea matematica la baraj.

Au meci cu Unirea Alba Iulia, o echipa cu o traditie extrem de mare in spate insa destul de datoare fanilor in ultimele sezoane. Cu doar 4 victorii in 11 etape, Alba ocupa locul 6 in clasament.

Nu cred ca oaspetii au puterea sa faca prea multe in aceasta deplasare. Vorbim de o echipa din Dej care are o linie de clasament cu 9 victorii, un egal si o infrangere. Oricum, cel mai important aspect pare a fi jocul. Cu riscul de a ma repeta, Dejul joaca cel mai frumos fotbal din serie.

Vrei sa pariezi pe Liga a 3-a ? Fa-o acum cu un Super Bonus !

Ariesul Turda pare a fi favorita clara in partida cu Industria Galda

Dincolo, Turda vine dupa ce a reusit o remiza la Reghin. Desi Avantul a dominat partida, gazdele de astazi au reusit un egal la capatul unui meci de lupta.

Turda are un lot solid, probabil intre primele 4 echipe din Seria a 9-a. Totusi, din pacate pentru acestia, ceva nu functioneaza.

De data aceasta ar trebui sa mearga. Nu de alta insa au meci cu ” lanterna rosie ” a clasamentului, o echipa care nu stie daca maine va mai exista sau nu. Vorbim, bineinteles, de Industria Galda. Acest lucru a fost subliniat si de antrenorul oaspetilor care a afirmat urmatoarele pentru Ziarul Unirea : ” Ne propunem, cu posibilitatile noastre, sa ne batem, sa compensam decalajul existent raportat la adversare. Noi suntem o echipa de amatori si incercam sa ne prezentam cat mai bine cu putinta la fiecare intalnire. ” 

De altfel, Galda are 5 infrangeri in ultimele 5 partide. Imi vine greu sa cred ca pot scoate punct(e) la Turda. Insa, sa fim atenti si responsabili. Va invit sa mizati maxim 10 % din banca dvs lunara pe aceasta dubla, daca va inspira incredere !

Ponturi Liga 3: Cota de 1.85 - 19.03.2021
Ponturi Liga 3: Cota de 1.85 – 19.03.2021 – Mizam pe Dej si Turda in dubla zilei din Liga a 3-a powered by Betano