Ponturi NBA – Cu ce echipa va semna Kawhi Leonard vara asta? – 25.06.2019

Ponturi NBA – Cu ce echipa va semna Kawhi Leonard vara asta? – 25.06.2019

Am incheiat sezonul din NBA cu win dupa win si asta nu poate sa ne faca decat foarte fericiti si nerabdatori pentru noul sezon. Pana atunci insa, urmeaza niste decizii destul de importante in aceasta vara, care pot defini peisajul in NBA pentru anii ce vor urma. Printre acestia, se numara si Kawhi Leonard, MVP-ul finalei din acest an.

Baschet

Ramane Kawhi Leonard in Toronto?

    • In primul rand, niciun 2-Time Finals MVP al unei finale NBA nu a schimbat echipa pe timpul verii, in istoria NBA. Se stie ca, Kawhi Leonard si tabara sa sunt capriciosi, insa chiar atat de capriciosi? Dupa anuntul de mai sus, practic, Kawhi a cerut un “Max Contract” si a spulberat speranta a majoritatea echipelor. Acesta va avea intalniri in saptamanile urmatoare cu Raptors, Nets, 76ers, Knicks, Clippers si posibil si Lakers si Mavericks conform surselor.
    • Mai apoi, trebuie sa va mentionez faptul ca, pe cat de mult lui Kawhi nu-i placea ideea de a ramane in Toronto la inceputul anului, pe atat de mult ii place acum. Orasul si intreaga natiune a realizat o emulatie incredibila in jurul acestei echipe si in special in jurul “King in the North”. A pornit trend-ul Ka’Whine & Dine. Ce inseamna asta? Mii de patroni ai restaurantelor, magazinelor si detinatori de apartamente din Toronto i-au oferit lui Kawhi Leonard acces gratis pe viata la produsele lor. Cel mai scump penthouse la ora actuala din Toronto ii este disponibil pe gratis superstarului de asemenea.Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, joacă un sport şi text
    • Trecand la lucrurile serioase, singura echipa cu sanse reale de a-l semna pe Kawhi inafara de Toronto sunt cei de la Clippers. Problema acolo este ca Conferinta de Vest este deja ticsita cu talent si imi vine foarte greu sa cred ca cineva poate da sansa cu piciorul unui repeat, avand in vedere ca in Est, singurul pericol e Milwaukee momentan. Ca si oferta salariala de asemenea, Raptors sunt cei care-i pot oferi cel mai mult lui Kawhi Leonard.
    • Nu in ultimul rand, ca si mic cancan, Kawhi este nascut in Southern California si sunt sigur ca i-ar placea sa joace in LA, insa al doilea sau fiu este nascut in Toronto si are nationalitatea canadiana si pe deasupra, au aparut zvonuri chiar ieri cum ca pentru cel de-al doilea copil al sau, Kawhi tocmai a achitat costurile scolare la o scoala din Toronto, unde va urma sa inceapa scoala din toamna.
Pronostic: 

Ponturi NBA

500 RON BONUS DE LA BETFAIR CA SA PARIEZI CA LEONARD RAMANE <<<

Multa bafta si pariati responsabil!