Ponturi NBA Finals – Un ultim dans in Oracle Arena? – 10.06.2019

NBA Finals
Credit: https://instagram.com/cycle?igshid=yt5jf9a5p3un

Ponturi NBA Finals – Un ultim dans in Oracle Arena? – 10.06.2019

“Do or die!” – asta ar trebui sa fie sloganul din vestiarul celor de la Warriors la ora actuala. Cu sau fara Kevin Durant pe parchet in noaptea aceasta, eu unul vad seria sa mearga in 6 sau 7 meciuri dintr-un foarte mare motiv – Oracle Arena.

Meciul 5 dintre Golden State Warriors si Toronto Raptors se va disputa in seara aceasta, cu start dupa ora 4:00. Partida va fi transmita in direct si la noi, de catre Telekom Sport 1.

Baschet

Toronto RaptorsToronto Raptors (3-1) Golden State WarriorsGolden State Warriors

  • Daca cititi titlul si introducerea, probabil o sa spuneti ca m-am prajit, deoarece Game 5 se joaca in Canada. Este adevarat, dar ceea ce multi nu stiti este faptul ca Game 4 (o infrangere dureroasa) are posibilitatea sa fie ultimul meci disputat vreodata pe parchetul din Oakland. De la anul, Warriors se muta in noua arena construita in San Francisco. Stephen Curry, Draymond Green si absolut toata lumea si-a aratat frustrarea referitoare la acest fapt si referitoare la faptul ca acesti fani, care au vazut 3 finale castigate in Oracle in ultimii 4 ani, merita un altfel de “ramas-bun”!

  • Un alt aspect important este acela ca mai multi jucatori din lotul celor de la Toronto Raptors au declarat ca “se simt mai bine in deplasare” deoarece nu simt la fel de multa presiune. Lowry, ma uit la tine. Cunoscuta drept o echipa de “chokeri” inainte sa apara Kawhi si Gasol, s-ar putea sa vedem acea fata in aceasta seara in Jurassic Park, deoarece doar gandul ca poti castiga finala NBA este care atarna greu in mintea oricui.
  • Nu in cele din urma, Kevin Durant. Daca nu joaca, parerea mea este ca Steve Kerr trebuia sa anunte acest lucru din startul seriei si mentalitatea ar fi fost alta in cadrul celor de la Warriors, insa daca joaca, Oracle Arena are in opinia mea toate sansele sa vada un Game 6, indiferent de cat de bine se va apara sau va ataca Kawhi Leonard. Va amintiti in 2016 ce meci a fost “decisiv” pentru ca, Cleveland Cavaliers sa revina de la 3-1? Va zic eu, a fost Game 5!
Pronostic: 

NBA Finals

300 RON CASHBACK LA FORTUNA CA SA PARIEZI PE WARRIORS <<<

Multa bafta si pariati responsabil!