Ponturi NBA : Mizam pe Trae Young – 18.01.2020

Atlanta Hawks vs Minnesota ponturi
Ponturi NBA : Mizam pe Trae Young - 18.01.2020 - Meci interesant in Atlanta

Ponturi NBA : Mizam pe Trae Young – 18.01.2020 (21:30)

Luka Doncic was on fire in ultimul meci pentru Mavs. Chiar daca cei din Dallas nu au castigat, Luka a reusit sa inverzeasca o cota de 3.05 dintr-un singur eveniment.

Ramanem in Est, acolo unde Atlanta Hawks primeste vizita celor de la Minnesota Timberwolves in meciul zilei din baschet.

Niciuna dintre echipe nu trece prin cea mai buna forma

Cu 5 victorii si 7 infrangeri, Atlanta nu prea mai are voie sa stea un an in afara play-off-ului. De cand l-au draftat pe Trae Young s-a vorbit de o reconstructie pe 2-3 ani si rezultatele ar cam trebui sa apara.

Aflata in afara locurilor de PO, cu 5 victorii si 7 infrangeri, Hawks are in fata un adversar care se afla pe ultimul loc in Vest, cu 3 victorii si 8 infrangeri.

Lipsiti de Bogdanovic si Dunn, cu o posibila revenire a lui Gallinari dar cu minute limitate, greul cade pe umerii lui Trae Young.

De partea cealalta, T’Wolves nu poate conta pe Karl Anthony Towns ( COVID ) , Ricky Rubio si Juancho Hernagomez care sunt protejati datorita protocoalelor medicale de securitate din cauza noului Coronavirus.

Profita si tu de cea mai buna oferta din baschet cu un SUPER BONUS la depunere !

Mizam pe Trae Young

Luka Doncic si Trae Young fac parte din acelasi draft class. Au fost discutii interminabile despre cine e mai bun. La inceput, Luka Doncic a fost ” just another european guy ” si Trae urma sa fie urmatoarea senzatie a baschetului nord-american alaturi de Ayton.

Totusi, lucrurile in timp au dovedit altceva. Departe de mine sa nu ii recunosc valoarea lui Young sau a lui Ayton. Insa, totusi, comparati cu Luka, au un nivel mai jos, cel putin momentan.

Trae Young at Atlanta Hawks
Ponturi NBA : Mizam pe Trae Young – 18.01.2020 – Un double double pentru Trae e cotat la 2.25

Luna ianuarie nu a fost dintre cele mai bune pentru Trae. A avut prestatii destul de oscilante, 3 meciuri in care a fost in jurul mediei sale de puncte / meci dar si 2 in care nu a atins nici macar 10 puncte. Trebuie sa isi revina din punct de vedere al formei si pare meciul perfect.

Am rasfoit din nou oferta de la Betano pentru acest meci. Din nou, am gasit o cota foarte, foarte interesanta.

In sectiunea ” Speciale Jucatori ” avem urmatoarea optiune : Trae Young – Double – Double – Da. Cota este de 2.25 si pare foarte, foarte buna.

In aceste conditii, nu depindem de o performanta excelenta din punct de vedere ofensiv ci doar de una decenta de + 10 puncte marcate. Apoi, pentru ca aceasta cota sa fie castigatoare, trebuie ca Trae sa mai adauge inca minim 10 la una din casetele statistice : recuperari sau pase decisive. E drept, putem vorbi si de minim 10 interceptii sau capace insa nu e cazul. 🙂

Atlanta nu isi mai permite pasi gresiti si Trae trebuie sa demonstreze ca s-a maturizat si sa isi puna colegii in valoare. Degeaba dai 30 de puncte daca echipa ta pierde acel meci, suporterii tot vor fi nemultumiti.