Ponturi NBA Playoffs – Reuseste Golden State sa reziste cu atatea accidentari? – 05.06.2019

Ponturi NBA Playoffs – Reuseste Golden State sa reziste cu atatea accidentari? – 05.06.2019

Am fost plecat la mare pentru Game 1 & 2, insa sa fiti siguri ca am urmarit foarte atent tot ce a miscat in NBA in aceasta perioada. “Iguodala with the shoooot! It’s good!” – orgasm auditiv de fiecare data. Sa vedem daca reusesc cei de la Warriors sa castige acest Game 3, crucial pentru Raptors in opinia mea.

Meciul 3 dintre Golden State Warriors si Toronto Raptors se va disputa in seara aceasta, cu start dupa ora 4:00. Partida va fi transmita in direct si la noi, de catre Telekom Sport 1.

Baschet

Golden State WarriorsGolden State Warriors (1-1) Toronto RaptorsToronto Raptors

  • De ce am scris mai sus crucial pentru Raptors va intrebati probabil. Ei bine, astazi, Warriors vor juca fara Kevon Looney (OUT din aceasta serie), vor juca cu DeMarcus Cousins si Andre Iguodala care inca se resimt si joaca accidentati (au plecat IN SCAUNUL CU ROTILE din Toronto). Boogie e in revenire de forma, dar in niciun caz nici macar la 80%. Steph Curry inca e lovit la deget, Kevin Durant e OUT pentru Game 3 si probabil va juca in Game 4. Cel mai important insa, “Iron Man” al celor de la Warriors, Klay Thompson, VA JUCA ACCIDENTAT! Daca astazi nu castiga, cand castiga Raptors?
  • Multa lume, pe multe grupuri, speculeaza pe tema asta. Klay din 120 de meciuri de playoff pentru Golden State Warriors, a jucat fix 120. Stever Kerr a declarat ca, Klay ar juca si “semi-mort”. Omul asta are o pasiune incredibila si fara doar si poate, astazi chiar daca mobilitatea-i va fi la 50%, se va apara cat va putea la Kawhi si va incerca sa arunce de la 3 puncte cand va fi liber, eliberandu-l din cand in cand pe Curry de presiune.

Pronostic: 
  • M-am gandit mult si bine ce sa joc la meciul asta. De solisti nu ma ating, caci in opinia mea, cu Klay semi-accidentat pe parchet, e meciul oricui.
  • Mi-a atras atentia faptul ca DeMarcus Cousins a jucat atat de bine in Game 2. Daca in Game 1 a jucat doar 8 minute (si chiar si asa a dat 2 assisturi), in meciul secund in Canada, a fost prolific, cu 11 puncte, 6 pase decisive si 10 recuperari, alaturi de 2 capace! Astazi va fi nevoie si mai mare nevoie de el in “ROARacle” si ma bazez pe faptul ca va oferi cateva pase in caciula pentru easy lay-ups si de asemenea cateva pase catre “Chef Curry” care va astepta de la 3 puncte.

Ponturi NBA Playoffs

PARIU FARA RISC DE 250 RON PENTRU RECOMANDAREA DIN NBA >>>

Recomandari secundare:

Multa bafta si pariati responsabil!