Ponturi NBA Playoffs – Reuseste Toronto sa se califice in finala NBA? – 25.05.2019

Ponturi NBA Playoffs – Reuseste Toronto sa se califice in finala NBA? – 25.05.2019

Toronto Raptors au reusit sa-si adjudece Game 5 din Milwaukee si astfel ne-au facut sa castigam ambele pariuri antepost pe care le-am plasat pe aceasta serie. Primul la o cota de 1.55, iar cel de-al doilea la o cota de 2.25.

Meciul 6 dintre Toronto Raptors si Milwaukee Bucks va incepe de la 3:30 si ne asteapta cu siguranta un meci “decisiv” cu multa intensitate. Partida va fi transmita in direct si la noi, de catre Telekom Sport 1.

Pariaza 50 RON pe finalele NBA si primesti 25 RON FULLBET

Toronto RaptorsToronto Raptors (3-2) Milwaukee BucksMilwaukee Bucks

  • Intervievator catre Kawhi – “Cum ar fi sa-i bati pe cei de la Bucks de 4 ori consecutiv?”. Raspunsul in stilul caracteristic al vedetei celor de la Raptors – “Nu stiu, inca n-am facut-o.” Este incredibil cat de umil este omul asta si cu capul pe umeri. Fara doar si poate, Toronto Raptors au luat decizia buna cand l-au adus in Canada sa-i ajute sa devina un contender.
  • Personal, tind sa cred ca daca Giannis si-a revenit in ceea ce priveste mini-accidentarea la glezna din sfertul 4, astazi Milwaukee Bucks au forta sa revina si sa faca scorul de 3-3, insa pur si simplu nu pot paria impotriva lui Kawhi Leonard si a celor de la Toronto Raptors in propria arena.
Pronostic: 
  • Fred VanVleet for 3!! Omul asta a fost exceptional pentru Toronto Raptors in ultimele partide. Trebuie sa mentionam ca sotia sa a nascut in intervalul Game 4 – Game 5. A zburat acasa in Chicago ca sa asiste la nasterea celui de-al doilea copil al sau, dupa care s-a intors in Milwaukee pentru a incris nu mai putin de 7/9 aruncari de 3 puncte!
  • Ma astept ca in seara aceasta sa joace iarasi 30+ minute si sa-si ofere aportul pe faza ofensiva, acolo unde poate produce mai multe pase decisive decat in ultimele meciuri si poate marca 2-3 aruncari de 3 puncte si astazi.

NBA Playoffs

PLASEAZA ACUM RECOMANDAREA DIN NBA CU 500 RON BONUS >>>

Multa bafta si pariati responsabil!