Ponturi NBA Playoffs – Vedem spectacol in Air Canada Centre? – 21.05.2019

Ponturi NBA Playoffs – Vedem spectacol in Air Canada Centre? – 21.05.2019

Aseara CJ McCollum a fost in mana si Portland Trail Blazers au fost foarte aproape sa produca un Game 5. Din pacate pentru ei, Curry & Green au avut alte planuri si au reusit in OT sa-si adjudece meciul.

Meciul 4 dintre Toronto Raptors si Milwaukee Bucks va incepe de la 3:30 si ne asteapta cu siguranta o inclestare in care echipa gazda va dori sa duca seria la 2-2.

Pariaza 50 RON pe finalele NBA si primesti 25 RON FULLBET

Toronto RaptorsToronto Raptors (1-2) Milwaukee BucksMilwaukee Bucks

  • In seara aceasta, se disputa o partida cruciala pentru soarta celor de la Toronto Raptors in acest playoff. In cazul unui eventual esec, le va fi aproape imposibil sa revina de la scorul general de 3-1.
  • Dupa meciul castigat in double overtime si dupa declaratiile din media despre Giannis, ne-ar putea astepta o performanta “monstru” din partea vedetei celor de la Milwaukee, insa un lucru interesant este acela ca antrenorul oaspetilor a declarat ca nu va schimba cu nimic abordarea jocului 4 din Toronto.
Pronostic 1: 
  • Primul vizat de mine este Malcolm Brogdon. Pustiul celor de la Bucks a revenit incet-incet dupa o accidentare. Mike Budenholzer a declarat ca-l va folosi in continuare cu second unit si ma astept la ~30 de minute din partea sa astazi. In fiecare din cele 3 meciuri de playoff de pana acum, chiar si cu 25 de minute sau mai putin jucate, a reusit sa depaseasca aceasta limita.

PLASEAZA ACUM RECOMANDAREA DIN NBA >>>

Pronostic 2:

  • Un alt vizat este Marc Gasol. Toata lumea “se ruga de el” sa arunce la cos mai des in ultimele meciuri si sa fie mai agresiv. Iata ca in Game 3, spaniolul a iesit la rampa si si-a “ascultat” criticii. A bifat 12 recuperari, 16 puncte si 7 pase decisive in acea partida si ma astept sa aiba si in seara aceasta o prestatie buna in fata proprilor fani.
  • Linia pentru el e la 21.5 oferita de cei de la Bet355.

Multa bafta si pariati responsabil!