Ponturi Pariuri – AC Ajaccio – GFC Ajaccio – Ligue 2 – 02.11.2018

Vineri 02.11.2018, incepand cu ora 21:00, va avea loc duelul AC Ajaccio – GFC Ajaccio, din cadrul rundei a 13-a a ligii secunde din Franta.

AC Ajaccio se claseaza in acest moment pe pozitia a 13-a a clasamentului din Ligue 2, cu 13 puncte acumulate dupa 12 etape. Francezul R. Nouri este golgheterul echipei in campionat, acesta reusind sa puncteze de 4 ori pana in acest moment. Gazdele au parte de evolutii alternante in campionat, cu 4 puncte obtinute in ultimele 3 etape. Dupa victoria cu 3-2 in fata celor de la Le Havre, cei de la AC Ajaccio au remizat etapa trecuta pe terenul celor de la Chateauroux, cu scorul de 2-2. Gazdele nu au mai pierdut o partida oficiala pe teren propriu, din luna August. Atunci, acestia pierdeau in Cupa Ligii Frantei in fata celor de la Lorient, cu scorul de 0-1.

De partea cealalta, GFC Ajaccio ocupa pozitia a 17-a a clasamentului ligii secunde din Franta, echipa reusind sa adune 12 puncte dupa 12 partide de campionat. Francezul R. Armand este cel mai bun marcator al echipei in competitia interna, cu cele 4 goluri inscrise in campionat. Oaspetii se afla intr-o forma foarte slaba, cu 4 infrangeri suferite in precedentele 5 partide de campionat. Dupa remiza inregistrata pe terenul celor de la Clermont, turpa din Ajaccio a cedat rand pe rand cu Orleans (scor 0-2), Lens (scor 0-5) si Beziers (scor 0-1), etapa precedenta. Oaspetii reuseau sa se impuna ultima oara pe acest teren, intr-o partida de campionat din Ianuarie 2015, incheiata cu scorul de 0-3.

Cele doua echipe au parte de un debut de sezon asemanator. Ambele au avut perioade mai bune si perioade modeste astfel ca in acest moment se afla mult mai aproape de retrogradare decat de promovare. Desi traverseaza o perioada mai buna, AC Ajaccio va avea mari dificultati astazi, tinand cont de orgoliile puse in joc, fiind un derby al orasului. Remiza nu este multumitoare pentru niciuna, asadar ma astept ca ambele sa forteze in ofensiva. Recomandarea mea in aceasta seara este pronosticul “peste 1.5 goluri”, la o cota de 1.38 oferita de cei de la Unibet.